Primaria Capitalei deschide patru cabinete stomatologice pentru urgenţele copiilor VIDEO

Primaria Capitalei deschide patru cabinete stomatologice pentru urgenţele copiilor. "Cabinete stomatologice perfect funcționale, cu dotări moderne, achiziționate în 2019, deservite de o stație de sterilizare cu patru autoclave noi, sunt pregatite de astazi sa preia copiii care au probleme stomatologice", a anunţat primarul Gabriela Firea.

RomaniaTV.net
28 apr. 2020, 12:24
Primaria Capitalei deschide patru cabinete stomatologice pentru urgenţele copiilor VIDEO

„Durerile de dinti nu iau pauza in pandemie! Patru cabinete stomatologice perfect funcționale, dotate cu unituri dentare moderne, achiziționate în 2019, deservite de o stație de sterilizare cu 4 autoclave noi, sunt pregatite de astazi sa preia copiii care au probleme stomatologice”, a anunţat primarul Capitalei.

Cabinetele vor funcţiona în Regie, acolo unde Primăria Capitalei, prin ASSMB, cu sprijinul Universității Politehnice București, a amenajat și a obținut avizarea cabinetelor stomatologice, care deservesc de obicei studenții UPB.
„Se asigura astfel asistenta stomatologica in condiții de maximă siguranță si GRATUIT pentru copii”, a mai spus Firea.

Adultii au la dispozitie, in continuare, Spitalul de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială (OMF), aflat în subordinea Primăriei Capitalei, care a tratat inca de la declansarea starii de urgenta toate cazurile, atat adulti cat si copii, a anunţat primarul Gabriela Firea.

Cabinetele vor avea medici si asistente bine pregătiţi pentru urgenţă de luni până vineri între orele 8-20 şi sambata 9-16.

Pacienţii au la dispoziţie şi un numar de telefon, call center-ul ASSMB 0374887887, la care se pot face programari.