Primăria, Prefectura şi alte clădiri din Râmnicu Vâlcea, vandalizate

Primăria, prefectura şi alte clădiri din Râmnicu Vâlcea au fost vandalizate azi noapte de un grup de persoane necunoscute. Acestea ar fi nemulţumite de mărirea taxelor şi impozitelor.

RomaniaTV.net
17 ian. 2018, 10:43
Primăria, Prefectura şi alte clădiri din Râmnicu Vâlcea, vandalizate

Incident fără precedent în municipiul Râmnicu Vâlcea. Într-o singură noapte, adică noaptea trecută (16-17 ianuarie 2018), persoane necunoscute au vandalizat mai multe clădiri din oraş, în special din centrul municipiului. Vorbim de vandalizarea clădirii Primăriei Râmnicu Vâlcea, a Prefecturii Vâlcea, a clădirii în care îşi desfăşoară activitatea notarul Mariana Gutău, dar şi a altor clădiri din oraş.

Potrivit gazetavalceana.ro, persoanele care au săvârşit gestul incalificabil aveau un anume şablon pe care l-au folosit peste tot, fiind vorba de o inscripţie împotriva primarului Mircia Gutău, referindu-se la faptul că au fost majorate taxele şi impozitele de la 1 ianuarie.

„Am convocat IPJ, Poliţia Locală, Poliţia Municipală şi Jandarmeria la Prefectură şi se va da startul unei anchete, se vor lua imaginile de pe camerele video pentru a-i găsi pe vinovaţi”, a declarat prefectul de Vâlcea, Florian Marin.