Primăria Sectorului 6 a împrăştiat sare pe un mare bulevard. Ulterior a motivat că a fost o probă şi sarea a fost strânsă

Situație incredibilă în București, unde pe o porțiune a bulevardului Timișoara, autoritățile locale au împrăștiat deja sare, în cantități generoase. Reprezentanții primăriei Sectorului 6 spun că totul a fost o probă, iar sarea a fost strânsă.

RomaniaTV.net
21 nov. 2020, 21:03
Primăria Sectorului 6 a împrăştiat sare pe un mare bulevard. Ulterior a motivat că a fost o probă şi sarea a fost strânsă

Primăria Sectorului 6 a împrăştiat sare din belşug pe bulevardul Timişoara, deși vremea a fost bună, iar afară nu a căzut încă niciun fulg de nea. Mai mult, Capitala nu e în niciuna dintre zonele aflate sub avertizări de ninsori sau de formare a poleiului.

Imaginile de pe bulevard au fost trimise de un cetăţean la Digi24, acesta spunând că mașinile circulă cu dificultate din cauza stratului gros de sare de pe șosea.

Primăria Sectorului 6 susţine că operaţiunea a fost o probă şi sarea a fost strânsă

Instituţia a comunicat, la cererea Digi24, că sarea împrăștiată a fost de fapt o probă de lucru pentru iarnă. Au vrut să se asigure drumarii că totul funcționează în parametri normali. Primăria adaugă că sarea a fost, între timp, strânsă de pe șosea.

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a anunțat, pe Facebook, că anul acesta nu vor avea luminițe de Crăciun.

”Nu știu cum să vă dau vestea acesta, așa că vi-o dau ca și cum ai dezlipi un leocoplast, dintr-o dată. Nu vom avea anul acesta luminițe de Crăciun în Sectorul 6. Am întors-o pe toate fețele și cred că este decizia cea bună.” a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

Edilul sectorului 6 acuză Primăria Capitalei că a ”a neglijat întotdeauna Sectorul 6 la acest capitol.” și susține că fostul primar și-a asumat el, din bugetul Primăriei Sectorului 6, toate costurile iluminatului festiv.

”Nu avem timp să facem o nouă achiziție, ar trebui să lucrăm în cadrul contractului curent, ceea ce ne-ar duce pe la suma de 400.000 de euro pentru Sectorul 6.” a mai precizat Ciucu.

Foto: captură TV Digi24

Citeşte şi: Bucureştiul, înconjurat de zone roşii. Carantină în Ilfov în şase noi localităţi, între care Mogoşoaia şi Otopeni


loading...