Primark face angajări în România. Retailerul oferă salarii de până la 5.000 de lei și bonuri de masă

Primark, retailer irlandez prezent pe piața din România cu două magazine, face angajări pentru următoarea unitate pe care urmeză să o deschidă în țara noastră.

16 apr. 2024, 18:17
Primark face angajări în România. Retailerul oferă salarii de până la 5.000 de lei și bonuri de masă
Primark România face angajări în Timișoara

Primark România are deschise mai multe poziții cu normă întreagă, pentru românii interesați să lucreze la retailerul fashion, care anul acesta va ajunge la trei locații în țara noastră. Compania caută să angajeze șase persoane pentru magazinul din Timișoara, care va fi deschis în centrul comercial Iulius Town Timișoara.

Citește și: Românii au luat cu asalt primul Primark din România. Mii de oameni au stat ore întregi la cozi kilometrice pentru a intra în magazin

Primark România a deschis prima serie de recrutări în noiembrie 2023 pentru magazinul din Timișoara, care va fi distribuit pe aproximativ 3.000 de metri pătrați de spațiu de retail.

Magazinul va fi deschis în a doua jumătate a anului 2024. Compania caută să angajeze un manager de departament, un visual manager, un P&C supervisor, un asistent manager magazin, un people & culture manager, dar și un store manager. Totodată, Primark pune la bătaie și un loc de muncă vacant pentru poziția de people & culture manager pentru magazinul din Park Lake, potrivit informațiilor de pe pagina oficială a retailerului.

Salarii Primark 2024

Potrivit site0ului undelucram.ro, un angajat pe poziția de lucrător comercial/casier, cu experiență de cel puțin un an în domeniu, câștigă un salariu net lunar de 5.225 de lei, în București. Un retail assistant câștigă un salariu net lunar de 2.759 de lei, plus tichete de masă, iar un lucrător comercial cu o experiență mai mică de un an câștigă 2.750 de lei.

Citește și: Românii se bat să se angajeze la Primark. Ce salarii oferă cunoscutul lanţ irlandez de fashion

Pe lângă salariu, angajații au și alte beneficii extrasalariale precum:

  • tichete de masă
  • abonament medical la Regina Maria
  • reduceri permanente la produsele Primark
  • posibilitatea de a se implica în deschiderea altor magazine (inclusiv a celor din străinătate)
  • programe de sprijin emoțional care includ consiliere psihologică gratuită.