Românii se bat să se angajeze la Primark. Ce salarii oferă cunoscutul lanţ irlandez de fashion

Primark a lansat primul magazin în Bucureşti, în centrul comercial ParkLake, iar românii nu s-au înghesuit doar la deschidere, pentru a pune mâna pe promoţii, ci şi pentru posturile pentru care celebrul brand a făcut angajări.

16 dec. 2022, 12:16
Românii se bat să se angajeze la Primark. Ce salarii oferă cunoscutul lanţ irlandez de fashion
Românii se bat să se angajeze la Primark. Ce salarii oferă cunoscutul lanţ irlandez de fashion

Românii se bat să se angajeze la Primark. Lanţul de fashion irlandez a investit 10 milioane de euro pentru deschiderea primului său magazin din România, iar anul viitor, vrea să deschidă altul, tot în Capitală, în AFI Cotroceni.

„Am creat peste 250 de locuri de muncă în magazin. Am avut peste 4.000 de candidaţi pentru poziţia de agent de vânzări”, a dclarat un reprezentant al magazinului pentru Observator. Cât priveşte poziţiile, un manager-adjunct de magazin, cu experiență în domeniu, poate câștigă de la 4.000 de lei în sus!

Citeşte şi: Românii au luat cu asalt primul Primark din România. Mii de oameni au stat ore întregi la cozi kilometrice pentru a intra în magazin

Magazinul Primark are peste 3.700 de metri pătraţi şi se întinde pe două etaje.  La inaugurarea lui a participat şi ambasadorul Irlandei la Bucureşti, Paul McGarry: „Românii cunosc brandul, cunosc Irlanda şi aduc aceste cunoştiinţe înapoi în România. Am observat că au început să cumpere imediat. Au ştiut ce au vrut foarte repede şi judecând după ce s-a întâmplat în primele minute cred că va fi un adevărat succes”.

La Primark, o rochie costă între 40 şi 80 de lei, o pijama aproape 70 de lei, iar cel mai ieftin tricou este 20 de lei, dar poate să ajungă la 100 de lei. În ceea ce priveşte produsele pentru casă, o pernă poate costa 50 de lei, iar o pătură ajunge la 35 de lei.

Retailerul internaţional de îmbrăcăminte Primark este recunoscut pentru prețurile foarte accesibile practicate.