Românii au luat cu asalt primul Primark din România. Mii de oameni au stat ore întregi la cozi kilometrice pentru a intra în magazin

Mii de români au luat cu asalt miercuri primul magazin deschis de retailerul Primark în România. Oamenii au stat ore întregi la niște cozi ”kilometrice”, care s-au întins pe două etaje, pentru a intra în magazinul situat centrul comercial Parklake din București.

15 dec. 2022, 15:20
Românii au luat cu asalt primul Primark din România. Mii de oameni au stat ore întregi la cozi kilometrice pentru a intra în magazin
Românii au luat cu asalt primul Primark din România.

Românii au luat cu asalt primul Primark din România. Retailerul irlandez Primark a deschis joi primul magazin din România, în centrul comercial Parklake din București, iar mii de oameni i-au trecut deja pragul.

Citește și Pensionarii stau la cozi uriaşe ca să se împrumute de Crăciun. „Oamenii se bucură că primesc 1.000 lei fără dobândă”

Românii au luat cu asalt primul Primark din România

Încă de la primele ore ale dimineții, oamenii s-au așezat la cozi ”kilometrice” care s-au întins pe două etaje și au așteptat cuminți momentul în care vor intra în magazin.

Curioși să vadă ce produse le oferă celebrul magazin, oamenii au stat ore întregi atât la cozile de la intrarea în magazin, cât și la cele de la casă. Cei care au vrut să fie primii clienți au mers în centrul comercial încă de la ora 09:00 și au fost nevoiți să aștepte aproximativ o oră până la inaugurarea oficială a magazinului.

Românii au descoperit în noul magazin o gamă variată de produse de la îmbrăcăminte pentru bebeluși și copii, la îmbrăcăminte pentru femei și bărbați, dar și articole pentru casă, accesorii, încălțăminte, produse de înfrumusețare, precum și produse de cofetărie.

Retailerul irlandez este cunoscut pentru faptul că vinde haine la prețuri mult mai mici decât cele practicate de obicei, iar acesta a fost principalul motiv pentru care românii s-au îmbulzit

Noul magazin marchează intrarea Primark pe cea de-a patra piaţă central şi est europeană, după  inaugurarea cu succes a magazinelor sale din Slovenia, Polonia şi Republica Cehă din ultimii ani.

Primark, un retailer irlandez, a fost înfiinţat în Dublin, Irlanda acum mai bine de 50 de ani şi deţine în prezent peste 400 de magazine pe 14 de pieţe. Oferta include şi o selecţie amplă de parteneriate cu licenţe precum NBA şi Disney

„Suntem încântaţi de progresul planurilor noastre de extindere şi de intrarea în premieră pe piaţa din România unde am rezervat un spaţiu deosebit într-un centru comercial popular din estul Bucureştiului.

Reacţia clienţilor din regiunea ECE la marca Primark a fost extrem de favorabilă şi ne dorim foarte mult să continuăm această extindere. Sperăm ca românii să ne poată trece pragul înainte de sfârşitul acestui an”, spune Paul Marchant, CEO Primark.

Extinderea în România este o dovadă a investiţiilor şi implicării constante pe piaţa ECE, cu planuri deja demarate pentru inaugurarea unui al doilea magazin în această ţară.

În plus, retailerul s-a angajat să deschidă alte patru magazine în Polonia, dintre care două noi magazine în Lodz şi Wroclaw. Intenţionează să intre şi în Slovacia la începutul anului viitor cu un magazin în Bratislava – ţara ar deveni astfel piaţa cu numărul 16 pentru Primark, după România.

Inaugurarea a 15 magazine în ultimul an financiar a dus la creşterea portofoliului de magazine din ECE în cadrul procesului de extindere continuă a grupului Primark.

Citește și Cozi uriaşe la shaorma gratis! Tzancă Uraganu şi-a deschis şaormerie şi a făcut cinste duminică. Cât costă de luni „shaorma de berbecuţ”