Primarul Ciprian Ciucu (PNL), mesaj pentru bucureșteni: „Clotilde Armand încearcă să-și ascundă incompetența! Toată lumea îi pute, toți sunt hoți și ticăloși”

Continuă tensiunile dintre Ciprian Ciucu și Clotilde Armand. Primarul Sectorului 6 i-a avertizat pe membrii USR că primarul de la Sectorul 1 nu este ceea ce pare. 

14 oct. 2022, 16:30
Primarul Ciprian Ciucu (PNL), mesaj pentru bucureșteni: „Clotilde Armand încearcă să-și ascundă incompetența! Toată lumea îi pute, toți sunt hoți și ticăloși”

Clotilde Armand are un stil „dictatorial” și „isteric” de conducere a Primăriei Sectorului 1, a avertizat edilul PNL de la Sectorul 1.

„Vă rog să mă credeți că am făcut timp de câteva luni tot ce a fost omenește posibil, începând de vara trecută, după ce am fost ales președinte PNL București, să-i asigur sprijinul PNL Sector 1 pentru a-și putea îndeplini mandatul. Efortul meu m-a dus atunci chiar aproape de un conflict cu proprii mei colegi.

Eu am insistat că trebuie să menținem majoritatea, ei îmi spuneau că dna. Armand este o persoană profund conflictuală și că este imposibil. Conduce primăria dictatorial, netransparent, isteric. Implicat fiind în acele lungi discuții, vă spun pe cuvânt de onoare, că orice se decidea nu era respectat de către doamna Armand. Nimic.

Mi-am dat și eu seama că efortul nostru este inutil, este o cauză pierdută și m-am detașat, tocmai pentru ca să nu escaladăm conflictul de la nivelul Sectorului 1 și la Sectorul 2 și la Sectorul 6 și la Consiliul General, acolo unde suntem datori să le asigurăm primarilor noștri majorități și stabilitate”, a scris Ciucu.

 

Acuzații grave la adresa primarului Clotilde Armand

 

Clotilde Armand trebuie să nu se mai certe cu opoziția, susține Ciucu. Edilul de la Sectorul 1 trebuie să ajungă la un consesc cu reprezentanții din consiliu, pentru a putea înainta proiectele create pentru cetățeni, a mai avertizat primarul PNL de la Sectorul 6.

„La PMB, la Sectorul 2, la Sectorul 6 putem să ne comportăm rațional, doar la Sectorul 1 nu se poate. Avem probleme este doar la Sectorul 1 și, vă spun sincer, nu este la noi. Nu este nici la voi, este doar la DNA. Armand prin modul în care înțelege șă își exercite funcția de autoritate publică: conflicte generalizate, cu toată lumea, permanent, inducând manipulativ senzația falsă de cetate asediată. Nu este cazul.

Toată lumea îi pute, toți sunt hoți, toți sunt ticăloși, absolut toți și permanent. Toată comunicarea ei publică nu este despre ce a făcut în Sectorul 1 ci despre pe cine să mai atace. Cu asta vor rămâne locuitorii celui mai bogat sector al Bucureștiului: cu atacuri ei sterile și 4 ani dezastruoși, 4 ani ratați!”, a mai scris Ciucu.

 

Avertismentul lui Ciprian Ciucu pentru Bucureșteni, în conflictul cu Clotilde Armand

 

PNL trebuie să păstreze majoritățile din USR, a mai avertizat Ciucu.

„Vă rog detașați-vă nițel, judecați cu mintea dumneavoastră, comparați, situațiile, nu vă lăsați manipulați de perdeaua de fum aruncată mereu în spațiul public de către Clotilde Armand ca să își ascundă incompetența. Este foarte important să nu exportăm nebunia care a cuprins Primăria Sectorului 1 acolo unde coalițiile noastre locale încă rezistă.

Altfel, eu nu voi continua acest conflict, intenționez să mă rezum la acest mesaj către dvs. (sper să reușesc), pentru că am proiecte importante de făcut și m-ar distrage de la misiunea mea de primar, consumându-mi aiurea timpul”, a mai comentat politicianul din Sectorul 6.