Primarul comunei Chiajna se alătură lui Tăriceanu: Decizia PNL de a fuziona cu PDL este total greşită

Primarul localităţii Chiajna, Mircea Minea, a declarat joi că se alătură proiectului politic al preşedintelui Senatului Călin Popescu Tăriceanu.

31 iul. 2014, 09:52
Primarul comunei Chiajna se alătură lui Tăriceanu: Decizia PNL de a fuziona cu PDL este total greşită

‘Începând de astăzi (n.r.- joi), parcursul meu politic va fi alături de proiectul politic al domnului preşedinte Călin Popescu-Tăriceanu. Totodată, în perspectiva alegerilor prezidenţiale din acest an îi voi acorda întreaga susţinere domnului Tăriceanu, care împreună cu Partidul Liberal Reformator duc mai departe adevăratele valori şi principii liberale. România are nevoie de un nou preşedinte care să pună pe primul loc interesele cetăţenilor, de un preşedinte liberal’, a afirmat Minea potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES.

Mircea Minea a adăugat că, în urma fuziunii dintre PNL şi PDL nu se mai regăseşte în viziunea politică promovată de conducerea PNL şi că prin fuziunea celor două partide PNL ignoră votul dat de români în alegerile din 2012.

‘Decizia, total greşită şi lipsită de orice fel de logică a conducerii PNL, de a fuziona cu partidul care a făcut cel mai mare rău României din ultimii ani, PDL, este una care mă întristează şi care îmi confirmă convingerea că nu am cum să mă mai regăsesc în viziunea politică a acestui partid. După ce am luptat împotriva guvernării PDL care a adus numai deservicii cetăţenilor, acum liderii PNL au renunţat la această bătălie şi s-au aruncat în braţele democrat-liberalilor, renunţând chiar şi la identitatea liberală care a caracterizat partidul timp de 139 de ani‘, a menţionat primarul din Chiajna.

CITEŞTE ŞI PNL mai pierde doi parlamentari care se alătură lui Tăriceanu