Primarul Craiovei: Femeia accidentată şi jefuită este bolnavă psihic

Declaraţii incredibile ale primarului Atonie Solomon, despre femeia lovită de maşină şi jefuită de două persoane în Craiova. Solomon spune că femeia este bolnavă psihic şi că aceasta avea probleme financiare. Mai mult, primarul susţine că victima nu a depus plângere la poliţie pentru că oamenii legii o trimiteau la sanatoriu.

RomaniaTV.net
20 apr. 2012, 13:27
Primarul Craiovei: Femeia accidentată şi jefuită este bolnavă psihic

Antonie Solomon, primarul Craiovei, a declarat că femeia accidentată în trafic şi jefuită de un grup de romi în timp ce zăcea la pământ, este bolnavă psihic şi, prin urmare, nu avea la ea „teancuri de bani”.

„Să vă spun ceva despre acel incident filmat, că văd că toată lumea spune că e vina primarului. Vă dau şi detalii despre acea femeie. Am aflat în această dimineaţă, că au venit vecinii ei de bloc şi mi-au spus. Femeia are probleme psihice, trăieşte şi o dramă materială, deci nu avea cum să aibă în geantă teancuri de bani, zeci de milioane, cum s-a spus pe la anumite posturi. Bineînţeles că nu aprob faptele celor doi, însă să nu căutăm să facem senzaţional”, a declarat Solomon, potrivit oltenasul.ro

O femeie din Craiova a fost lovită în plin de un autoturism, joi după-amiază, în timp ce traversa pe trecerea de pietoni, potrivit România TV. Mai mulţi romi au profitat de faptul că victima (49 de ani) era întinsă pe jos şi i-au furat banii şi lucrurile din geantă, fără ca vreun şofer din trafic să spună ceva sau să facă ceva.