Primarul din Bărcăneşti – Prahova a plecat din PDL şi s-a înscris în PSD

Gheorghe Dima, primarul PDL al comunei Bărcănești, aflat la al treilea mandat, a trecut la PSD.

RomaniaTV.net
28 mart. 2012, 09:37
Primarul din Bărcăneşti – Prahova a plecat din PDL şi s-a înscris în PSD

Potrivit unui comunicat al PSD Prahova remis, miercuri, presei, edilul aflat la cel de-al treilea mandat a mai fost membru PSD şi a decis să revină în rândurile social-democraţilor ca urmare a nemulţumirilor legate de faptul că proiectele pe care le-a iniţiat pe durata actualului mandat nu au fost susţinute de PDL.

Conform comunicatului, edilul de la Bărcăneşti îşi menţine decizia de a candida pentru un nou mandat, însă din partea Uniunii Social-Liberale.

Contactat telefonic, deputatul PDL George Ionescu, cel care l-a prezentat pe Dima, într-o conferinţă de presă, drept candidat din partea PDL pentru un nou mandat, a declarat, pentru AGERPRES, că a aflat despre trecerea edilului la PSD din presă şi că nu a reuşit să discute cu acesta, întrucât nu i-a răspuns la telefon.

„Din câte am auzit, a fost domnul Cosma (n.r. Mircea Cosma, preşedintele PSD Prahova) la el şi l-o fi convins, probabil prin ameninţări. Pentru noi nu este o pierdere. Avem candidat pentru a-l înlocui pe acesta. De altfel, este singurul primar care ne-a creat suspiciuni. Dar, înainte de a-l prezenta drept candidatul nostru pentru un alt mandat, l-am întrebat de mai multe ori dacă are de gând să plece la un alt partid, şi de fiecare dată a negat”, a spus George Ionescu.