Primarul din Constanţa: Turismul în Mamaia s-a manelizat, el trebuie să fie civilizat

Primarul din Constanţa, Vergil Chiţac, a declarat că turismul în Mamaia s-a "manelizat" şi că acesta trebuie să fie civilizatşi să fie respectată legea.

03 mart. 2021, 15:57
Primarul din Constanţa: Turismul în Mamaia s-a manelizat, el trebuie să fie civilizat
Primarul din Constanţa: Turismul în Mamaia s-a manelizat, el trebuie să fie civilizat

Primarul municipiului Constanţa a declarat că turismul în staţiunea Mamaia s-a „manelizat” şi că acesta trebuie să fie civilizat.

Primarul din Constanţa: „Turismul în Mamaia s-a manelizat”

„Există un comandament Litoral 2021, cu un regulament în care am implicat toate instituţiile din oraş pentru că vrem ca într-adevăr turismul în Mamaia… Eu cred că încă mai avem turism, sunt unii sceptici care spun că nu mai avem turism, că Mamaia nu mai este staţiune, eu cred că încă mai avem turism. Turismul pe timp de vară să se desfăşoare civilizat, turismul în Mamaia s-a manelizat, el trebuie să fie civilizat şi într-adevăr acolo trebuie să opereze cei care au hoteluri, restaurante, dar în condiţii civilizate şi cu respectarea legii”, a declarat miercuri, Vergil Chiţac, într-o conferinţă de presă.

Citeşte şi Proiectul lui Vergil Chiţac, privind achiziţionarea de dispozitive electronice pentru elevi, a fost aprobat. Cât valorează

Întrebat de jurnalişti dacă se vor închide magazine în Mamaia, Vergil Chiţac a spus că se va respecta legea.

„Nu se vor închide magazinele, trebuie să respectăm hotărârea de Guvern. (…) Lăsaţi-ne să luăm o decizie, să nu comunic o decizie care e în procesare, ar însemna să mă antepronunţ. (…) Am spus atât şi mi se pare de bun simţ, să nu mai vindem salam în Mamaia pe timp de vară”, a mai spus Vergil Chiţac.

Citeşte şi Pagina de Facebook a Primăriei Constanţa a dispărut, în ziua în care Vergil Chiţac a fost instalat primar al municipiului


loading...