Primarul din Deva şi fiica sa s-au vindecat de noul coronavirus: „Ne putem întoarce la viaţă”

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, şi fiica acestuia, Laura, s-au vindecat de infecţia cu noul coronavirus, rezultatele la cel de-al doilea test pentru COVID-19 fiind negative. Cei au fost internaţi pentru tratament în Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara.

RomaniaTV.net
21 mart. 2020, 19:42
Primarul din Deva şi fiica sa s-au vindecat de noul coronavirus: „Ne putem întoarce la viaţă”

„Noi plecăm astăzi (sâmbătă, n.r.) spre casă, spre Deva. Al doilea test a ieşit negativ, pentru amândoi! Ne putem întoarce la viaţă”, a notat sâmbătă primarul Florin Oancea, pe pagina sa de Facebook.

Edilul local din Deva a mulţumit medicilor de la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara pentru tratament şi a promis că va reveni „după ce va trece toată nebunia” pentru a le mulţumi cadrelor medicale de acolo.

Citeşte şi: Coronavirus Italia: Cristi Chivu a stat cinci ore la coadă pentru a intra într-un supermarket

„Nu i-am văzut faţa, nu i-am cunoscut zâmbetul. Ştiu doar că este o doamnă doctor. Şi mai ştiu că, sub masca de protecţie, acest om zâmbeşte. Pentru că, alături de colegii ei, astăzi a mai câştigat o bătălie. Un zâmbet care durează doar o clipă, nu e timp acum de sărbătorit, se întoarce pe front, pentru a reda vieţii alţi oameni ca noi. Vom reveni aici, după ce va trece toată nebunia, pentru a le mulţumi tuturor medicilor şi asistentelor de la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş Timişoara pentru dăruirea şi sacrificiul lor. Şi pentru a le vedea chipurile şi zâmbetul, căci ei sunt eroii noştri! Vă mulţumim, dragi prieteni, pentru toate gândurile voastre bune şi vă îmbrăţişăm cu tot sufletul!”, a mai scris Florin Oancea pe pagina sa de socializare.

Citeşte şi: CORONAVIRUS. Pacientă infectată cu coronavirus din Suceava a intrat în stop cardio-respirator

Primarul Florin Oancea, administratorul public al oraşului, Adrian David, şi deputatul PNL Lucian Heiuş au fost depistaţi pozitiv, în 14 martie, la testul pentru infectarea cu virsul COVID-19 şi au fost internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. Ulterior, şi fiica primarului Florin Oancea a fost confirmată pozitiv la infecţia cu noul coronavirus.

Deputatul Lucian Heiuş şi administratorul public Adrian David au fost externaţi din spital vineri după-amiază, după ce ambele teste la COVID-19 au ieşit negative.