Primarul din România care a tăiat salariile tuturor angajaţilor din instituţie. Inclusiv pe al lui. Motivul pentru care a luat această decizie

100 de angajații primăriei din Simeria nu şi-au primit salariile. Primarul le-a tăiat leafa tuturor, inclusiv pe a lui. Motivul acestei decizii este acela că unii dintre angajaţi "nu şi-au făcut treaba".

10 mai 2023, 22:42
Primarul din România care a tăiat salariile tuturor angajaţilor din instituţie. Inclusiv pe al lui. Motivul pentru care a luat această decizie

Primarul orașului Simeria, Iulius Bedea, a tăiat salariile pentru cei  100 de angajații ai instituţiei, inclusiv pe al lui. Decizia a provocat  revolta lucrătorilor din administrația orașului hunedorean, primarul motivând gestul prin lipsa de implicare a unora dintre salariaţi.

„Noi trebuie să lucrăm în beneficiul cetățenilor, însă unii dintre salariați nu și-au făcut treaba, conform atribuțiilor pe care le au. Așa am ajuns în această situație, în care au de suferit, din cauza celor care nu își fac treaba, și ceilalți angajați”, și-a explicat decizia Iulius Bedea, citat de Adevărul.

Citeşte şi Marcel Boloș, anunț de ultimă despre modificările privind utilizarea cardurilor de energie: ”Se pot plăti şi datorii de anul trecut”

„El a decis să pedepsească pe nedrept pe toată lumea, refuzând să semneze ștatele de plată care i-au fost aduse pe biroul lui, invocând că unii nu și-au făcut treaba. Este opinia lui, dar acest lucru este nedrept față de ceilalți angajați”, a declarat  viceprimarul orașului Simeria, Pavel Hațegan.

Citeşte şi Mihaela, o română stabilită în Germania, ucisă de soț cu 14 lovituri de cuțit, chiar în fața copiilor care priveau îngroziți: „Nu era nici pe departe un înger”

Situaţia pare să fi revenit la normal, însă, primarul anunţând că va semna statele de plată, în cele din urmă.