Mihaela, o română stabilită în Germania, ucisă de soț cu 14 lovituri de cuțit, chiar în fața copiilor care priveau îngroziți: „Nu era nici pe departe un înger”

O româncă stabilită în Germania a avut parte de un final tragic. Tânăra a fost ucisă de soț cu 14 lovituri de cuțit chiar în fața copiilor.

10 mai 2023, 20:26
Mihaela, o română stabilită în Germania, ucisă de soț cu 14 lovituri de cuțit, chiar în fața copiilor care priveau îngroziți: „Nu era nici pe departe un înger”

Mihaela, în vârstă de 36 de ani, locuia de mai mulți ani în Germania împreună cu familia. După o ceartă cu soțul, acesta a omorât-o în fața copiilor lor de 4, respectiv 7 ani, în locuința de pe Rosenstrasse din Nurnberg.

Citește și Ea este tânăra româncă dispărută în Italia. Mesajul sfâșietor al mamei îndurerate. De un an de zile nu-și găsește fiica

Presa germană a scris că Mihaela a fost înjunghiată în cap de Cătălin, apoi i-a înfipt cuțitul de mai multe ori în partea superioară a corpului și în brațe. Totul a pornit de la o ceartă dintre ei.

Criminalul era șomer și a omorât-o pe Mihaela din teama că ea avea „să informeze poliția despre consumul în continuare de droguri, ceea ce ar fi dus la revocarea termenului de probațiune” de care beneficia. Bărbatul fusese condamnat la nouă luni de închisoare cu suspendare de probă de tribunalul districtual din Fürth pentru că și-a lovit și și-a amenințat soția în trecut.

Citește și O româncă a fost găsită decedată în gară în Italia. Femeia ar fi murit de frig

Cătălin a spus în instanță că soția lui era prostituată și că „nu era nici pe departe un înger”. Mai mult, a mai spus că el și soția obișnuiau să consume droguri împreună. Criminalul riscă să petreacă mulți ani după gratii.

Româncă de 27 de ani, ucisă în Irlanda. Presupusul criminal a fost văzut spâlându-se de sânge într-un magazin

O româncă de 27 de ani din Tulcea, mamă a patru copii, și-a găsit sfârșitul în Irlanda, fiind ucisă de un bărbat. Femeia a fost găsită moartă de către prietenele ei.

Tânăra de 27 de ani a plecat în Irlanda cu un român cu care trebuia să se căsătorească anul acesta, în luna septembrie. Cei patru copii ai femeii, dintr-o căsnicie anterioară, erau îngrijiți de familia din România.

Românca a fost găsită moartă în apartamentul în care locuia în Limerick, Irlanda, de niște prietene de-ale ei.

Oamenii legii din Irlanda au deschis o anchetă pentru crimă și încearcă să afle cum s-a întâmplat crima. Apartamentul româncei a fost sigilat și a fost efectuată o examinare tehnică. Polițiștii fac cercetări și în apropierea blocului pentru găsirea armei crimei. Sunt examinate și camerele de supraveghere, iar oamenii legii speră găsească și martori.