Primarul Gabriela Firea anunţă că Pasajul Doamna Ghica va fi gata în toamnă

Publicat: Miercuri, 03 Iunie 2020 11:18 // Actualizat: Miercuri, 03 Iunie 2020 11:19 // Sursa: romaniatv.net

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a dezvăluit că lucrările de la Pasajul Doamna Ghica progreseaza în ritm alert și va fi gata în toamnă.

Pasajul Doamna Ghica va rezolva problema traficului din această zonă a Bucureștiului. Pană acum, au fost realizate lucrări de relocare utilități si au fost efectuate lucrări de instalații pentru a putea devia traficul. De asemenea, a fost realizat zidul de sprijin adiacent zonei trotuarului și au fost demarate lucrările de sapătura și execuția zidului de sprijin la una dintre rampe, a anunțat Gabriela Firea. În perioada imediat următoare vor începe forajele pentru construcția coloanelor.

"Lucrările la Pasajul Doamna Ghica progreseaza in ritm alert! Vom lucra intens pentru a fi gata in aceasta toamna. Astfel, se va rezolva problema traficului din aceasta zona. Pana acum, au fost realizate lucrări de relocare utilități si au fost efectuate lucrări de instalații pentru a putea devia traficul.

De asemenea, a fost realizat zidul de sprijin adiacent zonei trotuarului și au fost demarate lucrările de sapătura și execuția zidului de sprijin la una dintre rampe.

Este planificată branșarea la rețeaua existentă de termoficare și devierea circulației pe breteaua nouă pentru a putea fi demarate forajele pentru coloanele forate, aferente fundațiilor de la pila 1 si culeea 1.

Lucrarile sunt realizate de colegii nostri de la Trustul de cladiri metropolitane.

Am depus toate eforturile pentru a depăși constrângerile generate de Starea de Urgență și pentru a continua execuția lucrărilor în condiții sigure pentru angajații noștri.

Activitatea pe șantiere se desfășoară în parametri optimi și respectă toate măsurile de siguranță pentru angajați cât și normele igienice și sanitare impuse în această perioadă, în vederea protecției și prevenției răspândirii Covid 19", a anunţat Gabriela Firea pe Facebook.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Pasaj Doamna Ghica termen de finalizare pasaj Doamna Ghica
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8365
RON
06 Jul
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H