Primarul Scripcaru, pe acoperişul teatrului din Braşov, după ce numele spectacolului "Scripcarul pe acoperiş" a fost schimbat

Publicat: Miercuri, 16 Octombrie 2019 16:53 // Actualizat: Miercuri, 16 Octombrie 2019 17:11 // Sursa: romaniatv.net

George Scripcaru, primarul municipiului Braşov, a susţinut o conferinţă de presă pe acoperişul teatrului din Braşov, în care a declarat că nu l-au deranjat glumele care au circulat în mediul online după ce numele unui spectacol din cadrul unui festival a fost schimbat din "Scripcarul pe acoperiş" în "Violonistul pe acoperiş".

"Am venit să demontez o abordare total eronată (...) Noi, fiecare, avem un nume în viaţa de zi cu şi nu suntem vinovaţi că ne numim într-un fel sau altul, iar scriitori, artişti, oameni de cultură au iniţiat sau au făcut o piesă de teatru care să aibă legătură cu un nume. Eu mă numesc Scripcaru, piesa se numeşte 'Scripcarul pe acoperiş'", a explicat George Scripacaru care a adăugat că nu va lipsi de la reprezentaţia piesei.

"Sincer, la început, am avut aşa... Dar acum mă bucur că am făcut-o şi, dacă aş lua-o de la capăt, aş face-o mai mare şi cu mai mare impact", a mărturisit directorul Teatrului Sică Alexandrescu, Viorica Geantă Chelbea.

Piesa de teatru "Scripcarul pe acoperiş" de Joseph Stein, care este o reprezentaţie a Teatrului Evreiesc de Stat din Bucureşti, va închide, în seara zilei de 23 noiembrie, ediţia a 30-a a Festivalului Internaţional de Dramaturgie Contemporană ce se va desfăşura la Braşov, începând din 17 noiembrie.

Iniţial, organizatorii au prezentat în program piesa cu numele "Violonistul pe acoperiş", în loc de denumirea consacrată "Scripacrul pe acoperiş".

Bugetul de anul acesta al Festivalului, asigurat de municipalitate, se ridică la 400.000 de lei. Biletele pentru cele şapte spectacole vor fi puse în vânzare începând de vineri.

George Scripcaru, primarul municipiului Braşov, achitat de Tribunal în dosarul RAT. Sentinţa nu este definitivă

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
HUFF.RO
Vestea cea mare în familia Măruță. Ce spune Andra despre sarcina ei ❤️
Vestea cea mare în familia Măruță. Ce spune Andra despre...
10 nov 08:47
Răspunde | Votează email 0 email
Vania hilman
Compania de împrumut RIKA ANDERSON
E-mail de birou, [email protected]
Whatsapp: 1914705-7484

Numele meu este Vania hilman din Malaezia și în prezent locuiește în Dubai. O mamă singură cu 2 copii. M-am rugat și m-am gândit mărturia pe internet săptămâna aceasta cu numele RIKA ANDERSON LOAN COMPANY. Mama Rika m-a ajutat cu 60.000 USD.

Chiar aveam nevoie de ele, la început nu am avut niciodată încredere în ele, dar după ce le-am îndeplinit cerințele, mi-am primit împrumutul. Astăzi îmi plătesc datoria și sunt și mândru de propriul meu apartament. Mama și cei doi prieteni au profitat de această ofertă și, de asemenea, îmi doresc ca toată țara să profite de această ofertă generoasă. acesta este e-mailul meu personal [email protected]

Testator: Vania hilman
Țara actuală: Dubai (Emiratele Arabe Unite)
Suma împrumutului: 60.000 USD
e-mail: [email protected]
20 oct 00:15
Răspunde | Votează email 0 email
Carmela Pedro
Salut,
Căutați un împrumut autentic? aveți datorii și aveți nevoie de bani pentru a vă plăti facturile, aveți nevoie de un împrumut urgent pentru a începe o afacere nouă sau pentru a vă îmbunătăți afacerea? aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă? aveți un proiect neterminat la îndemână datorită finanțării inadecvate? Aveți un scor de credit scăzut și vă este greu să obțineți servicii de capital de la băncile locale și alte institute financiare? Aveți nevoie de împrumut de investiții pentru a investi în anumite domenii ale specializare, sunteți la locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! Oferim tot felul de împrumuturi de orice sumă pentru companii și persoane fizice, cu o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3%. Procesul nostru de capital și creditare este sigur, autentic și garantat 100%. Interesat va rugam sa ma contactati prin e-mail; ([email protected])
Număr WhatsApp: +1 585-326-2165
Număr Viber: +1 585-326-2165
1
EUR
4.8426
RON
29 May
noapte 11 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H