Primarul Sucevei crede că moaştele Sfântului Ioan cel Nou au oprit pandemia: „Ne-a păzit Dumnezeu, am spus asta încă din primăvară când s-a ieşit în procesiune”

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, crede că oraşul pe care îl administrează a ajuns la incidenţa zero datorită ajutorului primit de la moaştele Sfântului Ioan cel Nou.

30 iun. 2021, 23:20
Primarul Sucevei crede că moaştele Sfântului Ioan cel Nou au oprit pandemia: „Ne-a păzit Dumnezeu, am spus asta încă din primăvară când s-a ieşit în procesiune”

Primarul Sucevei este de părere că credinţa în Dumnezeu este cea care i-a ajutat pe locuitorii din Suceava să depăşească pandemia.

Primarul Sucevei, convins că Dumnezeu a scăpat Suceava de pandemie

Rata județului este 00 la mia de locuitori. Vom vedea ce se va întâmpla în toamnă. (…) Ne-a păzit Dumnezeu aici în Suceava, am spus acest lucru chiar din primăvară când s-a ieșit pe străzi într-o procesiune și pentru această pandemie și vin oamenii la mine și îmi spun ”domnu primar, eram la spital, când au ajuns în curtea spitalului (n.r. moaștele Sfântului Ioan) am simțit că am prins puteri și m-am însănătoșit”. Mulțumesc lui Dumnezeu că lucrurile sunt într-o stare de normalitate în Suceava, dar lucrurile se pot întoarce oricând”, a declarat Ion Lungu în cadrul unei conferințe de presă.

Citeste si Maşină lovită de tren în Suceava. Printre victime se află şi un copil

Întrebat dacă scăderea incidenței cazurilor COVID-19 în județul Suceava are legătură cu procesiunea, primarul a confirmat.

Și de asta. Sunt un credincios. Dumnezeu lucrează prin oameni”, a mai spus acesta.

Citeste si O elevă din Suceava, eliminată de la BAC. A fost prinsă cu cască și cameră de filmat