Maşină lovită de tren în Suceava. Printre victime se află şi un copil

Un accident grav a avut loc, marţi, în judeţul Suceava. O maşină a fost lovită în plin de un tren. În urma impactului, patru persoane, printre care şi un copil, au fost transportate la spital.

29 iun. 2021, 19:54
Maşină lovită de tren în Suceava. Printre victime se află şi un copil
Maşină lovită de tren în Suceava. Printre victime se află şi un copil

Maşină lovită de tren în judeţul Suceava. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, trenul care circula pe ruta Suceava-Putna şi un autoturism au intrat în coliziune pe raza municipiului Rădăuţi.

Maşină lovită de tren în Suceava

Citeşte şi Accident grav în Bistriţa. Maşina răsturnată a ajuns la fereastra dormitorului GALERIE FOTO

În maşină se aflau cinci persoane, dintre care doi copii.  La locul accidentului au intervenit pompierii militari de la Detaşamentul Rădăuţi cu modulul SMURD, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă B2, în sprijinul căruia a venit un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Patru persoane (trei adulti si un minor) au suferit răni minore şi au fost transportate la spital.

Accident grav pe autostrada A1. O femeie a murit pe loc

Accident grav pe autostrada A1, la kilometrul 512, în apropiere de localitatea Orţişoara. Potrivit primelor informaţii, un BMW ar fi intrat într-o maşină staţionată pe banda de urgenţă.

„A fost alertat Punctul de Lucru Pișchia si Detașamentul 1 de Pompieri Timisoara si trimiterea la locul intervenției a următoarelor forte si mjloace: o autospeciala de stingere, o autospeciala pentru Descarcerare, o autospeciala APIC de primă intervenție, o ambulanță SMURD tip B, o ambulanță SAJ Timiș cu medic”, transmite ISU Timiș.

Un elicopter SMURD a intervenit la faţa locului. În urma impactului dintre cele două maşini, o femeie în vârstă de 32 de ani a murit pe loc, iar alte două persoane au fost rănite.

Din cauza accidentulului, traficul în zonă a fost plocat pe sensul spre Arad.

Citeşte şi Accident înfiorător pe şoseaua Chitilei din Capitală. Motociclist, spulberat de o autoutilitară