Primele căşti over-ear au fost lansate de Apple. Cum arată noile AirPods Max şi ce opţiuni au. Lansarea, pe 15 decembrie

Apple vine cu veşti bune pentru utilizatorii săi. Au apărut primele căşti over-ear produse de Cupertino. Anunţul a fost făcut în urmă cu puţin timp. Iată cum arată cel mai nou produs al companiei.

08 dec. 2020, 17:42
Primele căşti over-ear au fost lansate de Apple. Cum arată noile AirPods Max şi ce opţiuni au. Lansarea, pe 15 decembrie

AirPods Max, un nou concept Apple. Cu un design fenomenal, noile căşti fac parte din categoria premium şi are o opţinue care apare pentru prima dată pe piaţî pentru această categorie de gadget-uri. Vormi despre noise canceling, pe care Apple îl oferă.

AirPods Max, un nou concept Apple. Cum arată noile căşti over-ear şi când vor apărea pe piaţă

Căştile sunt diferite de tot ce este pe piaţă în acest moment, însă preţul este pe măsură. Vânzările vor începe începând cu 15 decembrie, iar o pereche de căşti va costa nu mai puţin de 549 de dolari. Noile gadgeturi se vor regăsi în cinci culori diferite: space gray, silver, sky blue, green şi pink.

De altfel, acesea au drivere de 40mm, ca majoritatea competitorilor lor şi ceea ce Apple numeşte un „design acustic personalizat”. Pentru opţiuni, Apple a adus pe căştile sale over-ear multe din cele pe care le găsim pe AirPods-uri – adaptive EQ, transparency mode, spatial audio şi audio sharing.

Un detaliu unic al noilor Airpods Max este „coroana” de unde poţi controla volum, care este adusă de pe Appele Watch. Funcţia nu permite doar controlarea volumului ci are şi posivilitatea de a da play sau pauză şi de a schimba melodia pe care o asculţi. De asemenea poţi activa asistentul digital Siri sau de a răspunde şi închide o convorbirre telefonică.

Care este autonomia noilor gadgeturi şi din ce sunt realizate

Noile gadgeturi sunt fabricate din oţel inxoidabil combinat cu un material spre zona superioară care vine pe cap. Acestea sunt umplute cu spumă de memorie pentru a reţine forma urechilor.

O veste bună este că noile căşti au o autonomie de 20 de ore şi se încarcă printr-un port Lightnin. Astfel, USB-C utilizat de concurenţă lipseşte. Acesta ar oferi posibilitatea mult mai rapidă şi convenabilă.

Anularea zgomotului se va produce cu ajutorul a nu mai puţin de şase microfoane ce sunt îndreptate spre exteriorul căştilor. Acesta produc un fenomen de antizgomot, ce îl anulează pe cel din afară. Două microfoane îndreptate către interior se vor asigura de corectitudinea funcţiei de Adaptive EQ.

Citeşte şi: Apple îşi dezvoltă propriul motor de căutare pentru a rivaliza cu Google


loading...
Partenerii noștri