Primele declaraţii ale lui Adrian Enache după externarea Dianei. „Are mâinile pline de cusături…”

Încă afectat de situaţia în care se află fiica sa, Adrian Enache a declarat că o consideră pe Diana o eroină şi un exemplu pentru femei.

10 iul. 2014, 11:32
Primele declaraţii ale lui Adrian Enache după externarea Dianei. „Are mâinile pline de cusături…”

„Mi-e foarte greu, dar asta e. Diana este un exemplu de atitudine pozitivă, de eroină, de, ce să spun… Este eroina mea şi sunt atât de mândru de ea şi poate fi un exemplu naţional, pentru toate fetele sau femeile care sunt atacate într-un asemenea mod de violenţă rar întâlnită sau des întâlnită în România, de ce să nu spunem lucrurilor pe nume? Are mâinile pline de cusături, pentru că a fost tăiată în repetate rânduri. Pentru că ea s-a apărat, efectiv, cu mânuţele goale. Mâinile, palmele-cel mai mult-că a apucat briceagul, cuţitul acela, efectiv, cu mâna goală”, a declarat Enache, potrivit spynews.ro.

Citeşte şi Fata lui Adrian Enache va rămâne cu semne pe viaţă după atac

Dacă din punct de vedere al sănătăţii fizice, starea Dianei a fost stabilizată, pe plan psihic, adolescenta se străduieşte să depăşească momentul. Artistul vrea să meargă cu Diana la psiholog, pentru a depăşi complet experienţa neplăcută.

Citeşte şi Adrian Enache, PRIMA DECLARAŢIE după agresarea fiicei sale: I-a pus cuţitul la gât, mâna pe corp, pe fese

„Eu am grijă de ea şi mama ei şi cel mai mult ne bucură că are un tonus foarte bun şi face glume… Deci, psihic nu e căzută… Nu, dar normal va trebui să o ajutăm să îi asigurăm o consiliere psihologică. Din fericire nu i-a afectat faţa, cicatricile se vor vindeca”, a mai spus Adrian Enache.