Cristina Cioran, prima reacție după ce fost fotografiată ținându-se de mână cu Alex Dobrescu: „Ne-am întâlnit întâmplător, nu ne-am împăcat”

Cristina Cioran, prima reacție după ce fost fotografiată ținându-se de mână cu Alex Dobrescu. Cei doi s-au despărțit cu mare scandal, iar acum încearcă să aibă o relație bună de dragul fiicei lor.

24 ian. 2023, 19:22
Cristina Cioran, prima reacție după ce fost fotografiată ținându-se de mână cu Alex Dobrescu: „Ne-am întâlnit întâmplător, nu ne-am împăcat”
Cristina Cioran a spus că a fost o ”seară zăpăcită”

Cristina Cioran, prima reacție după ce fost fotografiată ținându-se de mână cu Alex Dobrescu. Imaginile cu cei doi protagoniști care au apărut în presă au luat prin surprindere pe toată lumea, pentru că actrița a spus de mai multe ori că nu s-ar împăcat cu tatăl fiicei sale.

Citește și: Cristina Cioran şi Alex Dobrescu, scandal monstru pe stradă: „Te-ai dus cu ţăranca aia!”

Cristina Cioran, prima reacție după ce fost fotografiată ținându-se de mână cu Alex Dobrescu

Ei bine, se pare că cei doi nu formează din nou un cuplu. Într-adevăr, ea susține că a mers în club, s-a întâlnit întâmplător cu Alex Dobrescu, iar el a luat-o de mână și au plecat la un alt club din apropiere, dar nu-i vorba despre vreo împăcare. Ea a spus că a fost o ”seară zăpăcită”, dar nu s-a împăcat cu tatăl fetiței sale, însă nici nu exclude varianta împăcării. Totuși, Cristina Cioran crede că nu se va întâmpla acest lucru prea curând.

Ne-am întâlnit întâmplător în club, am mai vorbit și după am plecat împreună și la clubul de lângă. El m-a luat de mână într-adevăr, dar nu ne-am împăcat. Nu, nu, a fost așa o seară zăpăcită (n.r. nu s-au împăcat). Nu exclud nimic, dar nici nu cred că se va întâmpla asta (n.r. să se împace). Nu suntem un cuplu”, a spus Cristina Cioran, pentru Spynews.ro.

Cum a reușit Cristina Cioran să scape de kilogramele în plus

Micuța Ema a reușit să învingă problemele de sănătate, iar acum se simte foarte bine și are doi părinți fericiți și recunoscători. Cristina Cioran  se poate ocupa și de ea însăși acum, când știe că totul e sub control acasă. Vedeta e hotărâtă să scape de kilogramele acumulate în timpul sarcinii.

Deși a mărturisit că încă nu a ajuns la rezultatele dorite, proaspăta mămică este mulțumită de parcursul său și motivată să ajungă în cea mai bună formă. Dieta pe care o ține Cristina Cioran în momentul de față a ajutat-o să piardă șapte kilograme și va continua cu ea până când va ajunge la greutatea dorită.

Am dat jos 7 kg și sunt fericită! Mai am 3 kg de dat jos, nu mă las! Hai să vă spun cum am reușit. Doamna doctor mi-a povestit despre aceasta dieta și cum vă spuneam ca nu am avut prea multă grijă de mine în ultimul timp, s-a legat perfect! De ce am ales să merg pe aceasta dietă? Pentru că sunt puturoasă și nedisciplinată! Pentru că sunt mesele pregătite. Pentru că nu trebuie să cântăresc, scad, adun. Șunt leneșă și nu sunt sigura pe mine cu o halcă de carne în față.

Da! Ai mesele la plic! Cât de bine! Scoți shakerul, pui apă, amesteci și bei! Ai și mese calde pe care ori le încălzești la microunde ori pe foc. Ai de ales din o grămada de sortimente de supe și băuturi dulci. Te ajută să nu îți fie foame. Te ajută să arzi kilogramele. Ai 6 mese pe zi și 800 de kcal în total pentru o zi. Crede-mă, te saturi!’, a scris Cristina Cioran.