Primele imagine de la priveghiul fratelui lui Florin Salam. Familia este devastată de durere

Nelu Stoian, fratele lui Florin Salam, a murit în seara zilei de vineri, 25 septembrie. El se afla internat la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală și, deși toată familia spera la o minune, s-a stins la două luni după ce a contractat virusul COVID-19, notează Wowbiz.

RomaniaTV.net
26 sept. 2020, 10:52

Medicii au fost rezervați în privința șanselor de supraviețuire, iar el, chiar de pe patul de spital, trimitea mesaje disperate familiei, în care spunea că nu va mai ieși în viață acolo.

Întreaga familie a lui Florin Salam este devastată de pierderea suferită, mai ales că, spun ei, Nelu Stoian a fost dus pe picioare la spital. În ciuda eforturilor făcute de medici și a rugăciunilor spuse de toți apropiații, trupul lui a cedat.

Azi, 26 septembrie, este prima zi de priveghi, când familia lui Nelu Stoian îl plânge pe cel care le-a fost tată, soț, frate, prieten și sprijin. Florin Salam este devastat de durere și nu își poate reveni din șoc de când a aflat că fratele lui nu mai este printre noi. Soția victimei este și ea extrem de afectată de ce se întâmplă, ea fiind ultima persoană apropită care l-a văzut pe Nelu Stoian, după ce i-a rugat insistent pe medici să-i permită să-l vadă în timp ce era internat la ATI.

La priveghi au fost și Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, și soția manelistului, Roxana Dobre. Se pare că, în timp ce toți cei apropiați sunt dărâmați de tragedie, partenera de viață a lui Florin Salam și-a asumat responsabilitatea și a preluat o mare parte din sarcini pentru organizarea înmormântării. Îmbrăcată în negru, ea a fost fotografiată împreună cu mai multe persoane care i-au fost apropiate lui Nelu Stoian de-a lungul vieții.

Sursa foto: Wowbiz

Citeşte şi: George Burcea şi Viviana Sposub sunt OFICIAL un cuplu. S-au sărutat în văzul lumii – FOTO EXCLUSIV