Primele imagini cu Audi A9 Concept VIDEO

Prezentarea progresivă a noilor modele, prin intermediul teaserelor şi trailerelor, a devenit un obicei în lumea auto. Audi nu se abate de la această regulă şi dezvaluie primele imagini cu silueta unui concept ce prefigureză viitorul vârf de gamă al germanilor, Audi A9.

RomaniaTV.net
07 nov. 2014, 11:43
Primele imagini cu Audi A9 Concept VIDEO

Audi se pregăteşte de o revoluţie în materie de design. Gama actuală de modele este destul de învechită (doar A3 şi TT sunt modele lansate recent): Q5, A6 şi A8 sunt trecute de jumătatea ciclului de viaţă, Q3 a suferit recent un facelift, iar Q7, A4 şi R8 vor primi câte un succesor în curând. Un prim indiciu despre direcţia în care va evolua limbajul stilistic al modelelor de la Ingolstadt îl vom regăsi în liniile unui grand-coupe de lux, care va fi prezentat pe 18 noiembrie, la Salonul Auto de la Los Angeles: Audi A9 Concept.

Pentru moment, Audi păstrează misterul în jurul acestui model, care prefigurează un viitor vârf de gamă al constructorului german. Câteva detalii menite să ne trezească şi mai mult interesul sunt prezentate într-un video publicat pe canalul oficial de youtube Audi Deutschland: putem observa o nouă evoluţie a grilei Single Frame şi un desen mai agresiv al farurilor. De altfel, “agresivitate” şi “emoţie” par să fie cuvintele cheie care stau la baza viitoarelor modele concepute de Centrul de Design Audi, condus de la începutul anului de Marc Lichte.

Cât despre partea tehnică, deocamdată nu se ştie nimic. Aşteptăm data de 18 noiembrie pentru a descoperi acest model, asta dacă nu cumva Audi ne va face o surpriză şi va prezenta A9 Concept înainte de deschiderea Salonului Auto de la Los Angeles.