Primele imagini cu bebeluşul ucis în atacul cu rachete de la Odesa. Imaginile cu micuţa Kira şi mama ei au devenit noul simbol al atrocităţilor comise de ruşi în Ucraina

Au apărut primele imagini cu bebelușul de doar trei luni care a fost ucis, sâmbătă, după atacul cu rachete de croazieră din Odesa. Imaginile cu micuța Kira și mama ei fac înconjurul reţelelor sociale şi au devenit un nou simbol al atrocităţilor comise de ruşi în Ucraina.

24 apr. 2022, 14:25
Primele imagini cu bebeluşul ucis în atacul cu rachete de la Odesa. Imaginile cu micuţa Kira şi mama ei au devenit noul simbol al atrocităţilor comise de ruşi în Ucraina

Bebeluşul ucis la Odesa era o fetiţă de doar trei luni. Micuţa Kira este una dintre cele opt victime ale atacului cu rachete de croazieră de la Odesa. Iuri Glodan, tatăl bebluşului, a postat, sâmbătă seară, pe Facebook câteva fotografii cu familia lui ucisă în bombardament, alături de mesajul că nu îi va uita niciodată.

Au fost cele mai frumoase 40 de săptămâni din viața mea. Fetița noastră are o lună acum. Tati i-a adus primul buchet de flori. E un nou nivel de fericire”, scria Valeria Glodan, mama Kirei, la începutul lunii februarie, pe Instagram, unde a postat și o fotografie cu ea în timpul sarcinii.

Valeria Glodan terminase jurnalismul și lucra în comunicare. Iuri lucrează într-un restaurant.

Președintele Volodimir Zelenski a făcut referire la drama de la Odesa în conferința de presă susţinută sâmbătă într-o stație de metrou din Kiev.

Citeste si Soldaţii ruşi scriu „Hristos a înviat” pe bombe: „Ne distrăm cât putem”

Un bebeluș de 3 luni a murit. Au omorât un bebeluș de 3 luni. Războiul a început când bebelușul acesta avea o lună. Vă puteți măcar imagina ce se întâmplă? Sunt niște nenorociți. Nenorociți. Nu am alte cuvinte. Pur și simplu, nenorociți”, a spus Zelenski.

În atacul de la Odesa, opt persoane au fost ucise, iar alte 18 rănite.

Citeste si Atacuri cu rachete de croazieră în Odesa, în ajunul Învierii Domnului. Opt ucraineni, printre care şi un bebeluş, au fost uciși