Soldaţii ruşi scriu „Hristos a înviat” pe bombe: „Ne distrăm cât putem”

Soldaţii ruşi scriu "Hristos a înviat" pe bombe. Aceştia plănuiesc să sporească bombardamentele asupra civililor ucraineni de Paşte şi scriu pe obuze „Hristos a înviat!”, potrivit ZN.ua, care se bazează pe informaţiile furnizate de SBU, serviciul de informaţii al Ucrainei.

24 apr. 2022, 10:32
Soldaţii ruşi scriu „Hristos a înviat” pe bombe: „Ne distrăm cât putem”
Soldaţii ruşi scriu "Hristos a înviat" pe bombe

Soldaţii ruşi scriu „Hristos a înviat” pe bombe. Unitatea din care face parte luptă în regiunea Nikolaev. Aici, ocupanţii, recunoaşte rusul, suferă pierderi uriaşe din cauza atacurilor ucrainenilor. În plutonul său de 19 soldaţi au rămas doar şapte. Restul fie au fost ucişi, fie au fugit.

Soldaţii ruşi scriu „Hristos a înviat” pe bombe

Băieţii noştri pregătesc ouă de Paşte pentru ucraineni. Scriem pe scoici „Hristos a înviat!”. Ne distrăm cât putem…”, spune militarul rus, potrivit ZN.ua, citat de Adevărul.ro.

Au existat informaţii furnizate de SBU care susţineau că ruşii ar putea să atace mai multe biserici, dat fiind faptul că ar putea să existe reuniuni mai mari de oameni. De alfel, preoţilor li s-a cerut să oficieze ceremoniile religioase în număr mai mic, pentru a nu fi posibile ţinte ale atacurilor.

Serviciul de stat pentru Comunicaţii Speciale a anunţat că în zilele de Paşte ar putea exista şi o intensificare a atacurilor informatice.

Citeşte şi: Geopolitician american, previziuni îngrijorătoare despre planurile Rusiei: „Harta topografică a spaţiului rusesc în Europa ne dă indicii despre ce urmăreşte Putin. Vor urma Moldova, Ţările Baltice, Polonia şi România”

Un cunoscut astrolog a prezis data exactă la care Ucraina se va elibera

Cunoscutul astrolog Valentina Wittrock a povestit cum eclipsa de soare din 30 aprilie va afecta situația din Ucraina. Potrivit astrologului, după eclipsa de soare de la sfârşitul săptămânii viitoare, ocupanții ruși vor începe să părăsească teritoriul Ucrainei, unde au declanșat un război la scară largă, începând cu data de 24 februarie.

Ucraina se pozitionează ca o ţară cu o armată puternica, coezivă, capabilă să reziste celei de-a doua armate a lumii. Poporul ucrainean este mai coeziv ca niciodata şi este un exemplu pentru alte ţări”, a scris Valentina Wittrock pe pagina sa de Facebook.

Ea a adăugat că eclipsa de soare se va produce într-o casă care favorizează semnarea de acte, ceea ce înseamnă că poate fi vorba de vreu acord între ucraineni şi ruşi.