Primele imagini cu Bill Gates, după anunţul divorţului. Are un aspect neglijent şi poartă încă verigheta

Primele imagini cu Bill Gates, după anunţul divorţului. Omul de afaceri a fost fotografiat, în compania fiicei sale, Phoebe, dar şi a iubitului ei, Chaz Flynn. Aceştia se îmbarcau într-un elicopter închiriat, care costă 5.300 de dolari pe oră.

24 mai 2021, 15:58

Primele imagini cu Bill Gates, după anunţul divorţului. În vârstă de 65 de ani, miliardarul şi bodyguarzii săi au organizat un plan, prin care să evite fotografii care îl aşteptau în faţa hotelului Tribeca, din Manhattan.

Bill Gates, împreună cu fiica lui şi iubitul acesteia au mers la un heliport, unde s-au îmbarcat într-un elicopter Sikorsky S-76C închiriat de la Associated Aircraft Group.

Sikorsky S-76C are o capacitate maximă de 13 persoane, inclusiv cei doi piloți, și poate fi închiriat cu 5.300 USD pe oră, conform unei estimări de preț furnizate de o altă firmă, scrie Daily Mail.

Primele imagini cu Bill Gates, după anunţul divorţului

Sâmbătă seara, Gates a fost fotografiat în timp ce pleca de la restaurantul Nobu, din New York, fiind de altfel prima ieşire publică de la anunţul divorţului.

Citeşte şi: Bill Gates a recunoscut că a avut o relaţie extraconjugală. Miliardarul şi-a înşelat soţia cu o angajată Microsoft

Surprinzător, afaceristul a apărut cu verigheta pe deget, însă divorţul şi-a pus amprenta asupra fizicului său, care este unul neglijent. A venit la restaurant nebărbierit, iar în jurul taliei avea înfăşurat un pulover, scrie sursa menţionată mai sus.

Bill Gates are un aspect neglijent

Cu siguranţă, această perioadă nu a fost una uşoară pentru el, de la anunţul divorţului făcut soţia lui la începutul lunii mai.

Câţi bani i-a dat Bill Gates soţiei sale după divorţ

Insider a scris pe 7 mai că trei acțiuni în valoare totală de 3 miliarde de dolari au fost transferate către French Gates, după anunțul de divorț al cuplului. Aceste acțiuni includeau 2,9 milioane de acțiuni ale retailerului auto AutoNation, 14,1 milioane de acțiuni ale Canadian National Railway și 293,5 milioane de acțiuni ale companiei media Grupo Televisa.

Valoarea netă a cuplului este de aproximativ 130,5 miliarde de dolari, potrivit Forbes.

Vestea transferurilor Deere vine la două zile după ce The New York Times a scris că miliardarul a urmărit femei la Microsoft, în timp ce era căsătorit cu Melinda Gates.