Primele imagini cu burtica Danielei Crudu. E în culmea fericirii: „Zici că visez”

Daniela Crudu a surprins pe toată lumea când a anunțat că va deveni mămică pentru prima dată. În mai puțin de jumătate de an, fosta astistentă TV își va ține în brațe copilul, pentru prima dată.

25 oct. 2022, 17:38
Primele imagini cu burtica Danielei Crudu. E în culmea fericirii: „Zici că visez”

Daniela Crudu a surprins pe toată lumea când a anunțat că va deveni mămică pentru prima dată. În ultimul timp, Daniela Crudu a preferat să stea cât mai ferită de lumina reflectoarelor, alegând să renunțe la a lucra în televiziune și a se dedica platformei Onlyfans. Fosta asistentă a uimit pe toată lumea când a anunțat că este însărcinată și urmează sa fie mamă pentru prima dată.

Daniela Crudu este gravidă în șase luni

Își dorea foarte mult să își țină în brațe copilul, așa că acum visul i s-a îndeplinit.

 „Sunt foarte fericită, numai la asta mă gândesc, nici nu mă mai interesează de nimic, numai de sarcină. În fiecare zi se întâmplă lucururi noi cu corpul meu și sunt entuziasmată așa. Zici că visez. Nu-mi vine să cred, tot mi se pare că e o minune așa, nu știu. Săptămâna viitoare fac trei luni. E cam mare burtica mea, se vede calumea, e proeminentă, e țuguiată, foarte multă lume crede că e băiat pentru că e țuguiată așa.”, a spus Daniela Crudu la Antena Stars.

Cu toate că iubește și este iubită, aceasta a preferat să își țină idila cu noul partener, în secret, mai ales că ultimele relații ale sale au ținut mult timp prima pagină a ziarelor. Daniela Crudu spune însă că și iubitul ei este la fel de fericit ca și ea.

„Tatăl copilului e fericit, nu are cuvinte, e și el emoționat, visează și el tot așa, ca mine. M-a luat prin surprindere, nu m-am așteptat. M-am bucurat, că e prima dată când mi s-a întâmplat lucrul ăsta. O să vezi tu ce mămică o să fiu eu, cea mai nebună și cea mai distractivă și o să mă joc încontinuu cu el, pentru că cei mici de asta au nevoie.”, a mai spus Daniela  Crudu.

Cu cine se iubește fosta asistentă TV

Iubitul Danielei Crudu are 27 de ani. Între cei doi este o diferență de șase ani, însă se pare că acest lucru nu-i împedică pe cei doi să își trăiască povestea de dragoste în cel mai frumos mod. Totuși, dacă până acum Daniela Crudu a fost extrem de deschisă cu viața ei personală, iată că de această dată a preferat discreția.

Bianca Drăgușanu, prietena bună a Danielei, s-a oferit să-i fie nașă pentru copil și spune că se bucură enorm pentru ea.

Citește și: Geta Sterp este în culmea fericirii. A dat vestea la scurt timp de la nuntă: „Am zis să împărtășesc cu voi bucuria asta”

Citește și: Mihai Bobonete, dezvăluiri despre divorţ. A vrut să se despartă de soţia lui: „Am ratat criza de 40 de ani”