Primele imagini cu Daniela Crudu de după externare! Unde a plecat asistenta TV fără micuța pe care tocmai a născut-o

La doar câteva zile după ce a adus pe lume o micuță superbă, Daniela Crudu a fost surprinsă de paparazzii alături de iubitul ei. Unde au plecat cei doi fără micuța lor.

05 mai 2023, 08:45

Minivacanța de 1 mai anul acesta a fost diferită pentru Daniela Crudu. În loc de cluburi și petreceri, aceasta a petrecut ziua liberă în sala de operație unde a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Fosta asistentă TV a fost extrem de transparentă cu fanii ei, cărora le-a împărtășit toate etapele prin care a trecut.

Citește și: Daniela Crudu a născut. Primele imagini cu fetiţa fostei asistente TV: „Mâinile de aur”

Fanii au fost luaţi prin surprindere când au văzut că bruneta a postat imagini din timpul operaţiei, dar şi după ce a născut. Aflată pe patul de spital, fosta asistentă radiază de bucurie pentru că, în sfârşit, a făcut cunoştinţă cu micuţa ei.

Paparazzii de la SpyNews.ro au surprins primele fotografii cu Daniela Crudu și iubitul ei de când au părăsit maternitatea. Cei doi, îmbrăcați sport, au plecat de la spital, fără fetiță și au făcut o oprire la un fast food. Aceștia au comandat din mașină și ulterior au rămas în parcare pentru a mânca.

Daniela Crudu este epuizată după naștere

Daniela Crudu nu părea în cea mai bună formă. Cât timp au comandat și au așteptat comanda, fosta asistentă TV a gesticulat continuu și dădea impresia că se confrunta cu o stare de rău. Aceasta părea complet epuizată. Se prea poate ca primele nopți alături de micuță să nu fie chiar cele mai simple și, în plus, operația de cezariană este totuși o intervenție chirurgicală, care nu are cum să nu o fi obosit-o. Cu siguranță, atunci când va reuși să se obișnuiască cu noul statut, Daniela Crudu va povesti în detaliu cum au fost primele clipe alături de micuța Daiana.

Fosta asistentă TV trăiește, cu siguranță, unele dintre cele mai frumoase și atipice perioade din viața ei. Iubirea dintre ea și iubitul a dat naștere unui copil care le va bucura viața în fiecare clipă. Chiar la o zi după ce a adus-o pe lume, Daniela Crudu a postat un clip în care mediucul ei ginecolog dezvăluie cu cine seamănă micuța Daiana.

”Mi-a făcut o figură! Mi s-a părut căpșorul rotund, perișorul ăla mic, zic, parcă seamănă cu ea. Când am văzut-o mai bine, și uite-te acum, e mutra lu’ taicasu’. Direct!”, a spus medicul ginecolog al Danielei Crudu.

Prima reacție a vedetei a stârnit amuzamentul urmăritorilor. „Abia aștept să revin la botox!”, a scris Daniela Crudu, alături de câteva emoticoane în care râde în hohote.

Bruneta a ținut să-i mulțumească medicului pentru implicare, dar și lui Dumnezeu pentru minunea pe care i-a dăruit-o. „Doamna Doctor Vilcan Cristiana cea cu mâinile de aur. Să vă dea Dumnezeu sănătate!”, a scris Daniela Crudu.

Citește și: Daniela Crudu, anunţ neaşteptat cu două luni înainte de a naşte. „Nu stau să mă gândesc la partea asta”