Primele imagini cu Gabriela Firea şi Florentin Pandele în vacanţa din Grecia. Cei doi au plecat din ţară după „scandalul azilelor”

Gabriela Firea și Florentin Pandele au părăsit România la puțin timp după ce numele lor a apărut în scandalul azilelor care a dus la demisia fostului Ministrul al Familiei.

27 iul. 2023, 12:06
Primele imagini cu Gabriela Firea şi Florentin Pandele în vacanţa din Grecia. Cei doi au plecat din ţară după „scandalul azilelor”
Primele imagini cu Gabriela Firea şi Florentin Pandele în vacanţa din Grecia. Cei doi au plecat din ţară după "scandalul azilelor"

Primele imagini cu Gabriela Firea şi Florentin Pandele în vacanţa din Grecia. Cei doi au plecat de pe Aeroportul Henri Coandă spre Grecia, unde ar fi avut o vacanță programată încă din luna februarie. Împreună cu ei s-ar fi aflat și Gigi Nețoiu, fostul acționar de la Dinamo, care este implicat în fotbal și la FC Voluntari, anunţă România TV.

Citeşte şi: EXCLUSIV Azilele groazei, o afacere cu giruri din Guvern. Gabriela Firea, inițiatoarea unei HG care a mărit substanţial încasările centrelor de îngrijire

Fostul ministru al Familiei a postat și o fotografie pe reţelele sociale, în care apare în mijlocul unui câmp cu labandă. „Dragostea ei a fost ca lavanda… fină şi melancolică”, a scris Gabriela Firea.

Citeşte şi: Adio, PMB! Pe cine va susține PSD la Primăria Capitalei, după ieșirea din scenă a Gabrielei Firea

Gabriela Firea a demisionat din funcţia de minsitru al Familiei, suspendându-se și din funcția de președinte al PSD București. De asemenea, este foarte probabil ca ea să nu mai fie candidata PSD la alegerile pentru Primăria Capitalei din 2024. „Să fie un lucru pe care îl învățăm. Să avem grijă de oamenii care apar pe lângă persoanele publice, cei care ne filmează, ne fotografiază ca apoi să folosească aceaste conjuncturi ca să-și vadă scopuri economice. Este un cost mare, dar trebuie să avem foarte mare grijă cu cei care apar în anturajul nostru”, a spus Marcel Ciolacu despre situaţia Gabrielei Firea, după care s-a referit şi la elegerile pentru Primăria Capitalei: „La fel de multe ori am spus că nu avem alegeri locale. La momentul respectiv vom vorbi despre acest lucru”.