Primele imagini cu George Buhnici după „scandalul vergeturilor”. Ce-i face, zilnic, soţia sa, Lorena FOTO

George Buhnici a fost surprins pentru prima oară în public, în plin scandal de imagine din cauza declarațiilor pe care le-a făcut despre "celulita şi vergeturile" femeilor care merg la plajă. Vlogger-ul pare că este sub papucul soţiei sale, Lorena Buhnici, pe care a urmat-o, pentru diverse activităţi, fără să crâcnească.

25 iul. 2022, 13:29
Primele imagini cu George Buhnici după „scandalul vergeturilor”. Ce-i face, zilnic, soţia sa, Lorena FOTO
Primele imagini cu George Buhnici după "scandalul vergeturilor"

Primele imagini cu George Buhnici după „scandalul vergeturilor”. Vlogger-ul a fost surprins de paparazzii de la Mediaflux în oraş, alături de soţia sa, Lorena Buhnici, care pare că este şi „cocoşul” în casă. Fostul realizator de la Pro TV a avut o listă plină, fiind surprins la un moment dat în timp ce discuta cu un domn, posibil cumpărător al super bolidului Tesla pe care îl conduce vlogger-ul.

George Buhnici, afaceri de peste trei milioane de euro în ultimii trei ani. Câte firme are vloggerul care a pornit scandalul momentului

După câteva minute bune, George Buhnici s-a îndreptat grăbit și transpirat către soţia „minoră”, care-l aștepta să o scoată la masă în oraș. Aceasta a ales un local cu specific asiatic, din zona Dorobanți, o locație de fițe cu sushi. Consumaţia a fost achitată de George Buhnici, din portofelul propriu pe care-l ținea elegant la vedere, împreună cu bonul de casă, la ieșirea din restaurant.

Lorena Buhnici, decizie radicală în scandalul momentului. N-a mai rezistat!

Cei doi soți au stat cam o oră, apoi a fost dusă de soţ la un salon de înfrumusețare din zonă. Vlogger-ul a aşteptat mai bine de două ore ca soţia sa să termine „tratamentul”, în maşină, cu cohii în telefon!