George Buhnici, afaceri de peste trei milioane de euro în ultimii trei ani. Câte firme are vloggerul care a pornit scandalul momentului

Chiar dacă a devenit celebru datorită recenziilor din domeniul IT, vloggerul George Buhnici este implicat în mai multe afaceri care au avut un rulaj de peste 16 milioane de lei în ultimii trei ani.

22 iul. 2022, 23:08
George Buhnici, afaceri de peste trei milioane de euro în ultimii trei ani. Câte firme are vloggerul care a pornit scandalul momentului

Cu peste 430.000 de urmăritori pe Facebook şi peste un milion de Youtube, George Buhnici are pe paginile de socializare numeroase imagini în care face reclamă la anumite produse. O parte din veniturile sale vin de la companiile cărora le laudă produsele în mediul online. Vloggerul are recenzii și imagini pozitive despre BCR (care tocmai i-a reziliat contractul), compania de televiziune Disney, Nesspreso, Lenovo sau Garmin, scrie Newsweek.

Citeşte şi: Tsunami financiar pentru George Buhnici. După BCR, şi eMAG îl demolează pe vlogger

George Buhnici locuieşte în comuna Corbeanca, unde are o casă independentă energetic, conduce o Tesla și alte mașini. Vloggerul are și mai multe firme deoarece este implicat în afaceri

Comedia Interactive SRL – înființată în 2012, se ocupă de prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe. Buhnici deține compania împreună cu soția sa, Lorena Buhnici. În ultimii trei ani analizați, a raportat o cifră de afaceri de aproximativ 1,23 milioane de lei și un profit de 251 mii de lei.

Lorena Buhnici, soţia vloggerului, este unicul asociat al companiei Forum Euroconcept SRL, care a raportat afaceri de 1,5 milioane lei în ultimii trei ani.

De departe, cea mai profitabilă companie în care e implicat George Buhnici este Green Electric City SRL,  înființată în 2009 și care se ocupă de lucrări de instalații electrice. Firma în care Buhnici este unic asociat a raportat o cifră de afaceri de aproximativ 9,9 milioane de lei și un profit de 1,26 milioane de lei, în ultimii trei ani, arată sursa citată.

Citeşte şi: Maia Morgenstern, replică genială în scandalul declanşat de George Buhnici. „Păi, ce să cauți tu la plajă? Putem să vizităm muzee”

Pe site-ul green-electric.ro găsim și prezentarea: „Green Electric City este o companie cu capital integral autohton ce are ca obiect de activitate proiectarea și implementarea soluțiilor de eficientizare energetică, soluțiilor de clădiri inteligente precum și soluțiilor personale de producție energie electrica”. Aici, Buhnici are o serie de înregistrări video despre case și amenajări.

Citeşte şi: Lorena Buhnici, decizie radicală în scandalul momentului. N-a mai rezistat!

De asemenea, Buhnici mai este implicat în firma Optimus International Imob SRL, înființată în 2020, care funcționează ca agenție imobiliară. În ultimii trei ani analizați, a raportat o cifră de afaceri de aproximativ 1,8 milioane lei și un profit de 280 mii de lei, mai precizează Newsweek.

Reachman Advisors SRL, înființată în 2016, desfășoară activități de consultanță pentru afaceri și management. Are mai mulți asociați. În ultimii trei ani analizați, a raportat o cifră de afaceri de aproximativ 1,1 milioane lei și pierdere de 360 mii lei mii lei.

Buhnici George Daniel PFA – e înființată din 2012 și nu a depus niciodată bilanț la Ministerul Finanțelor Publice. Buhnici mai deține Internet Automobile SRL, Înființată în 2021, dar fără activitate. Gadget Bigboys SRL, înființată în 2020, se ocupă cu comerțul și nu a fost printre cele mai profitabile. Înființată în 2021 i-a adus o pierdere de 490 de lei.

Declaraţiile prin care George Buhnici a declanşat un scandal de proporţii

În vârstă de 41 de ani, vloogerul de tehnologie George Buhnici a făcut o serie de comentarii considerate deplasate, pe litoral, unde a luat parte la festivalul Neversea.

„Am venit să ne întâlnim cu prietenii, să ridicăm degetul mijlociu în fața pandemiei, să ne uităm acolo, în depărtare, la 60 de kilometri, și să ne bucurăm că nu suntem acolo și suntem aici și să ascultăm muzică bună”, a declarat el.

Ceea ce a inflamat Internetul a fost, însă, părerea sa despre aspectul fizic al tinerelor care nu au grijă de corpul lor și care s-au afișat în costum de baie „cu celulită și vergeturi”. Susținător al sportului, George Buhnici a afirmat că „mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine și am văzut fete care arată foarte bine aici”.

„Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a continuat acesta.