Primele imagini cu Ioana Năstase, după acuzaţiile de furt. Unde a fost fotografiată soţia fostului tenismen: „Ruptura este definitivă”

Primele imagini cu Ioana Năstase, după acuzaţiile de furt. Recent, un nou scandal a apărut în presă, iar protagoniştii sunt fostul tenismen, care a anunţat "dispariţia" soţiei lui, cu două milioane de euro, şi partenera lui, care a negat însă acuzaţiile.

13 nov. 2022, 17:29
Primele imagini cu Ioana Năstase, după acuzaţiile de furt. Unde a fost fotografiată soţia fostului tenismen: „Ruptura este definitivă”
Primele imagini cu Ioana Năstase, după acuzaţiile de furt

Primele imagini cu Ioana Năstase, după acuzaţiile de furt. Femeia neagă cele spuse de soţul ei, ba chiar mai mult, susţine că fostul tenismen este cel care a plecat de acasă, lucru pe care obişnuieşte să îl facă, fără să anunţe unde merge şi cât timp are de gând să stea.

Primele imagini cu Ioana Năstase, după acuzaţiile de furt

Recent, paparazzii Media Flux au fotografiat-o pe Ioana Năstase elegantă și dichisită, la o cafenea din nordul Bucureştiului. Aceasta avea un imens buchet de flori, iar la un moment dat s-a îndreptat către mașină, cea mai nouă achiziție, bolid care sare de 100.000 de euro, bine.

De data aceasta nu mai este cale de întoarcere. Ruptura este definitivă. Nu-i mai acord altă șansă. Eu am familie, nu pot trăi astfel!”, a declarat Ioana Năsatse, pentru Media Flux.

Citeşte şi: Momente cumplite pentru Ioana Năstase. Soția lui Ilie Năstase a fost la un pas de tragedie

Ioana Năstase a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care dezminte tot ceea ce susţine soţul ei şi spune că fostul tenismen este cel care a plecat de acasă, lucru pe care obişnuieşte să îl facă, fără să anunţe unde merge şi cât timp are de gând să stea.

Buna dimineata,

 In primul rand, tin sa va anunt ca sunt socata de acuzatiile grave aduse de sotul meu la adresa mea prin intermediul presei. Va relatez, ca ma aflu in locuinta mea din Bucuresti, iar in urma cu aproximativ 30 minute, masinile si locuinta mea mi-au fost filmate.

Sotul meu a afirmat faptul ca nu stie de mine, de mai bine de o saptamana… lucru neadevarat, deoarece pana luni ne-am aflat la ziua prietenei mele in Poiana Brașov, dupa care am plecat catre Constanta impreuna cu sotul meu. In cursul zilei de marti, sotul meu si-a luat un rucsac cu lucruri personale si a plecat fara sa-mi spuna unde, iar eu am ramas in locuinta din Constanța. Ilie, obisnuia sa plece de acasa o perioada de cateva zile, fara ca acesta sa imi spuna unde pleaca sau ce face, eu respectandu-i dorința.

Am asteptat ca sotul meu sa revina acasa, lucru care nu s-a întâmplat. Ulterior, eu deplasandu-ma spre locuinta din București, iar acest aspect poate fi verificat prin camerele de luat vederi ale complexului rezidential unde locuim. Referitor la acuzatiile facute asupra celor 2 milioane euro, sunt total neadevarate lucru care poate fi demonstrat in fata organelor competente daca va fi necesar.

Cu profunda dezamagire, am fost nevoita sa raspund acuzatiilor nefondate aduse de sotul meu”, este mesajul transmis de Ioana Năstase, pe pagina sa de Facebook, la scurt timp după ce a aflat de acuzaţiile aduse de soţul ei.