Primele imagini cu părinţii lui Ion Şmecherul. Sunt dărâmaţi de durere după ce şi-au pierdut copilul

Ion Şmecherul, ciobanul care a devenit vedetă după ce a apărut în clipurile lui Iancu şi Culiţă Sterp, a murit zilele trecute. Vestea i-a întristat pe mulţi internauţi.

05 dec. 2021, 16:17
Primele imagini cu părinţii lui Ion Şmecherul. Sunt dărâmaţi de durere după ce şi-au pierdut copilul

Ion Şmecherul a murit din cauza consumului excesiv de alcool la doar 34 de ani, chiar de Ziua Naţională.

„Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut sa îl aducem pe drumul cel bun dar e foarte greu cand ești dependent. El de o luna de zile era in concediu si a cam băut in fiecare zi, astazi a intrat in coma alcoolica si din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul!”, a transmis manelistul Culiţă Sterp pe Facebook.

Citiţi şi VIDEO! Ultimele imagini cu Ion Șmecherul de pe Youtube! Acum câteva zile se mutase în casa nouă făcută de familia lui Culiță Sterp! Ce planuri avea pentru Crăciun

Au apărut primele imagini cu părinţii lui Ion Şmecherul, după moartea îndrăgitului cioban. Cei doi sunt trişti că şi-au pierdut copilul.

În urmă cu două zile, zeci de persoane au fost prezente la priveghi pentru a-i duce un ultim omagiu. Culiţă Sterp a fost şi el prezent la tristul eveniment şi a filmat câteva momente emoţionante pe care ulterior le-a pus pe Tik Tok.

Culiţă şi Iancu Sterp îi construiseră o casă lui Ion. Din păcate, aceasta a fost gata în urmă cu mai puţin de o lună, astfel încât Ion nu a apucat să se bucure prea mult de ea. Cei doi artişti se atașaseră de tânărul cioban și au avut grijă să-i ofere un trai mai bun. Din păcate, aceștia nu au reuşit să-l convingă să renunţe la alcool.

„Am terminat și dormitorul, i-am făcut dormitor de rege”, spunea Iancu Sterp în videoclipul de pe Youtube.

Ion Șmecherul s-a bucurat foarte tare că, în sfârșit, avea casa lui și putea să se mute și alături de parteneră.

„Dimineață iau concediu și la prima oră fac un grătar. Îmi aduc stația aici. Eu o să dorm aici cu nevasta mea. Păstrez curățenia, totul în regulă. Poate îmi iau concediu o lună jumate”, spunea Ion Șmecherul.

Citiţi şi Culiţă Sterp s-a filmat la priveghiul lui Ion Şmecherul. Oamenii veniţi să-şi ia adio de la el au încercat să întreţină o atmosferă destinsă, aşa cum îi plăcea regretatului youtuber