Primele imagini cu principele Nicolae şi soţia sa, Alina, după nuntă. Ce au făcut a doua zi după nuntă

Principele Nicolae și soția sa, Alina, au mers luni la Monumentul Eroilor, în Sinaia, și au depus aranjamente florale de la nuntă.

RomaniaTV.net
01 oct. 2018, 12:55

Principele Nicolae și soția sa, Alina, au fost însoțiți la cimitirul din Sinaia de părinţii miresei. Cuplul a depus flori la mormântul soldaților căzuți pentru apărarea țării în Primul Război Mondial. Fostul principe și soția sa au salutat mulțimea venită să îi întâmpine și chiar au stat de vorbă cu cei prezenți.

Nicolae şi Alina au fost întâmpinați de oameni de rând, care i-au primit cu aplauze și mesaje de susținere. Cuplul nu a dorit să facă declarații de presă, dar a răspuns solicitărilor venite din partea celor care au vrut să imortalizeze momentul.

NUNTA PRINCIPELUI NICOLAE. Cununia religioasă a fostului principe Nicolae cu Alina Binder a avut loc, duminică, în Biserica „Sfântul Ilie” din Sinaia şi a fost oficiată de Înaltpreasfinţitul Calinic, Arhiepiscop al Argeşului şi Muscelului şi un sobor de preoţi.

După cununia religioasă, nepotul Regelui Mihai şi soţia sa au plecat într-o caleaşcă, pe Bulevardul Republicii şi pe Bulevardul Carol I, spre Cazinoul din Sinaia, acolo unde a avut loc recepţia şi din al cărui balcon au salutat publicul. Pe traseu, mirii au fost însoţiţi de Junii Braşovului, de grupuri folclorice din Bucovina şi din alte ţinuturi străvechi româneşti.

 

Nunta regală de la Sinaia. Cum arată a doua rochie a miresei Principelui Nicolae. O va îmbrăca la recepţia de la Cazinoul din Sinaia

Recepţia propriu-zisă a început la ora 18, fiind găzduită în Sala Oglinzilor. Ţinuta obligatorie este specificată pe invitaţia de nuntă. Doamnele poartă rochie de de zi şi obligatoriu pălărie, iar domnii poartă uniformă sau costum de zi.

DANSUL MIRILOR


loading...
Partenerii noștri