Reţeta de şniţele a lui Cătălin Scărlătescu. Ingredientul secret folosit de celebrul chef

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit reţeta sa specială de şniţele. Celebrul bucătar de la "Chefi la cuţite" foloseşte un ingredient secret pentru prepararea celebrelor sale şniţele.

05 sept. 2022, 22:22
Reţeta de şniţele a lui Cătălin Scărlătescu. Ingredientul secret folosit de celebrul chef

Reţeta de şniţele a lui Cătălin Scărlătescu. Simpaticul chef a dezvăluit care este secretul celebrelor sale şniţele. Doar aşa îţi vor ieşi şi ţie delicioase.

Reţeta de şniţele a lui Cătălin Scărlătescu. Uite cum îţi ies delicioase

Citeşte şi Cătălin Scărlătescu s-a certat Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite. Nu și-au mai vorbit cu zilele

Pentru prepararea şniţelelor, celebrul bucătar foloseşte următoarele ingrediente: piept de pui/ carne de porc / vită, sare, piper, fugi de porumb, ierburi aromatice (cimbru, oregano, busuioc, rozmarin, pătrunjel sau mărar, după preferințe), unt.

Mod de preparare

Conform reţetei lui Cătălin Scărlătescu, se pun bucăţile de carne într-un bol cu unt topit, după care se adaugă sare, piper, și ierburi aromatice. Bucăţile de carne se dau apoi printr-un amestec de fulgi de porumb zdrobiți cât mai fin, după care se prăjesc în baie de ulei, potrivit spynews.ro. 

Șnițelele vor ieși crocante la exterior, dar și aromate în interior și sunt ușor de preparat și destul de gustoase pentru tine și cei dragi.

Poftă bună!

Reţeta irezistibilă de cartofi zdrobiţi a lui Cătălin Scărlătescu. Trucul banal învăţat de la bunica sa

Cătălin Scărlătescu s-a decis să dezvăluie o rețetă simplă de cartofi zdrobiţi, preparat cu care bunica lui îl răsfăța în copilărie. Aveţi nevoie de cartofi fierţi, sare, pătrunjel, smântână şi unt.

Se fierb cartofii întregi, timp de 20 de minute, după care se decojesc și se lasă câtva minute la răcit. După aceea, se zdrobesc, dar nu ca la piure, ci se lasă mai mari, se adaugă sarea, untul, smântâna, toate după gustul fiecăruia, apoi se presară pătrunjel tocat mărunt. Se amestecă totul și se servește!

Citeşte şi Secretul lui Cătălin Scărlătescu. Cum reușește să își mențină greutatea, după ce a slăbit și s-a îngrășat la loc: „Mă lua amețeala pe stradă”