Primele imagini cu Târgul de Crăciun organizat de primăria sectorului 6 în colaborare cu Untold

După doi ani marcați de pandemie și restrângeri bugetare, capitala României va avea un parc tematic de Crăciun amenajat profesionist, la cele mai înalte standarde din industrie, de către organizatorii UNTOLD și Neversea.

24 oct. 2022, 14:29
Primele imagini cu Târgul de Crăciun organizat de primăria sectorului 6 în colaborare cu Untold

Târgul de Crăciun va fi amplasat în parcul Drumul Taberei, în colaborare cu primăria sectorului 6. Proiectul este gândit să fie inaugurat peste o lună, în 25 noiembrie și să funcționeze până în 27 decembrie.

Simulările grafice, publicate de Republica, arată parcul Drumul Taberei total schimbat pentru sărbătorile de iarnă. Un decor de basm, obținut prin demarcarea zonelor diferite de interes cu ajutorul culorilor și luminilor.

„Timp de o lună, vizitatorii se vor putea bucura de o experiență unică, ce îmbină magia din festival cu spiritul sărbătorilor de iarnă. Untold Universe aduce magia sărbătorilor de iarnă în București. Pe lângă activitățile tradiționale de Crăciun, organizatorii pregătesc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, activități și experiențe magice în premieră pentru București, care vor întreține spiritul sărbătorilor”, spun organizatorii în comunicatul trimis presei la sfârșitul săptămânii trecute.

Targ de Craciun in Parcul Drumul Taberei

Citeşte şi: Vouchere sociale de 250 de lei. Scurtciruit pe traseul banilor, ce se întâmplă cu românii care nu au primit sumele pe card

„Universul Untold se extinde cu o experiență dedicată sărbătorilor de iarnă. Pentru prima dată, timp de o lună, magia Untold își va face simțită prezența în București. Conceptul spațiului, amenajarea și activitățile gândite vor transforma zona într-un loc ideal pentru întreaga familie. Parcul tematic de Craciun va atrage fără îndoială vizitatori din toata țara și va deveni principala atracție pentru locuitorii capitalei. Bucureștiul merită un proiect gândit după expertiza noastră, la standarde înalte, așa cum am demonstrat că putem realiza în tot ceea ce am făcut până acum”, a declarat Edy Chereji, co-fondator Untold.

Reprezentanții primăriei sectorului 6 din București își propun ca parcul tematic de Crăciun Drumul taberei să devină cel mai îndrăgit și vizitat loc pe perioada sărbătorilor de iarnă din România, spune același comunicat.

O noutate în acest parteneriat este faptul că parcul tematic organizat de grupul UNTOLD este finanțat exclusiv din fonduri private. Acesta va fi amenajat și va funcționa în baza unui contract de închiriere de spațiu semnat cu primăria sectorului 6. Organizatorii precizează că accesul va fi gratuit, iar programul urmează să fie detaliat în perioada următoare.

Citeşte şi: Regulile pentru obținerea actelor de identitate urmează să fie modificate. Nu se vor mai putea înregistra prea multe persoane la aceeași adresă