Primele imagini cu Theo Rose însărcinată în şapte luni. Cu ce probleme s-a confruntat artista: „Am sunat-o pe doamna doctor!” FOTO

Theo Rose va naşte peste doar două luni, iar acum a postat câteva fotografii cu burtica de gravidă. Vedeta a profitat de vremea frumoasă şi s-a bucurat de o zi călduroasă de primăvară.

24 apr. 2023, 18:56

Primele imagini cu Theo Rose însărcinată în şapte luni. Artista este foarte activă pe rețelele personale de socializare și de fiecare dată când are ocazia împărtășește momentele frumoase din viața ei cu fanii săi de pe Instagram și Faceebok. Acum, a postat două fotografii în care i se vede foarte bine burtica de gravidă. „Luni. Un loc frumos mi-a schimbat ziua. Vă pupăm”, a scris Theo Rose la postarea pe care a făcut-o pe Instagram.

Citeşte şi: Schimbare de planuri pentru Theo Rose pe ultima sută de metri înainte să nască. Ce decizie radicală a luat vedeta

Acum două săptămâni, Theo Rose le-a mărturisit fanilor ei că se confruntă cu probleme de sănătate în sarcină: „Răcelile din sarcină durează mult mai mult. După ce că sunt în stadiul ăla al sarcinii când începe să mă apese pe plămâni, pe diafragmă, peste tot, o răceală peste chestia asta vine cu și mai mari deficiențe respiratorii. Mi s-au înfundat sinusurile cu totul și m-am ramolit pe aici, m-am dat pe spate. Nu mai pot să respir!”.

Citeşte şi: Sarcina îi dă bătăi de cap lui Theo Rose. Cu ce probleme se confruntă artista în ultimul trimestru: ”Am zis că înghit o mașină de tuns”

Artista a mai precizat că a sunat-o pe doctorița ei pentru a o întreba ce are voie să consume în sarcină, căci nu poate lua medicamente sau antibiotice. „Am sunat-o pe doamna doctor, i-am spus care e problema și neavând voie să iau nu știu ce tratament medicamentos, mi-a recomandat un spray nazal, care are efect de 12 ore. Vă spun cinstit, e cea mai mare descoperire a vieții mele, am zis că dacă mi se mai înfundă chiuveta, jur că dau eu cu el acolo, dar îmi e frică că îmi topește țevile. Deci nu se poate cu el! Mi-a salvat viața, nu mai pot! Gata, sunt fericită, respir!”, a precizat Theo Rose.