Sarcina îi dă bătăi de cap lui Theo Rose. Cu ce probleme se confruntă artista în ultimul trimestru: ”Am zis că înghit o mașină de tuns”

Theo Rose se pregătește ușor, ușor, de venirea pe lume a primului său copil. Artista este însărcinată în șapte luni cu un băiețel pe care îl va numi Sasha.

20 apr. 2023, 10:37
Sarcina îi dă bătăi de cap lui Theo Rose. Cu ce probleme se confruntă artista în ultimul trimestru: ”Am zis că înghit o mașină de tuns”
Sarcina îi dă bătăi de cap lui Theo Rose. Cu ce probleme se confruntă artista în ultimul trimestru

Cu ce probleme se confruntă artista în ultimul trimestru. Vedeta este nerăbdătoare să își strângă copilul în brațe și se bucură că în timpul sarcini a reușit să câștige câteva kilograme în plus, pe care și-le dorea de foarte mult timp.
Citește și Irina Margareta Nistor i-a făcut praf pe actorii din serialul „Clanul”. Cum a reacţionat iubitul lui Theo Rose

Cu ce probleme se confruntă artista în ultimul trimestru

Cu toate acestea, sarcina îi cam dă bătăi de cap lui Theo Rose care se confruntă în continuare, cu o serie de simptome mai puțin plăcute precum arsurile.

„Merge bine (n.r., sarcina). Acuma am niște aciditate, niște arsuri la stomac. Cică îi crește părul, așa mi-a spus mamaie. Am zis că înghit o mașină de tuns dacă are așa mult păr. Că nu se poate… E cam greu cu arsurile astea. Mai am două luni și vreo două săptămâni, așa, teoretic”, a declarat Theo Rose, în emisiunea La Măruță, de la PRO TV.

Artista a dezvăluit că de foarte mult timp își dorea să acumuleze câteva kilograme în plus, însă, acum, sarcina a cam luat-o prin surprindere și observă că acul cântarului se schimbă de la o zi la alta, asta deși nu a exagerat cu mâncarea.

„Nu am mâncat multe ouă roșii. Nu am mâncat prea mult, dar la asta cu îngrășatul…Pun cam un kilogram pe zi. Eu nu știu ce să zic. Nu prea mă așteptam. Le dau jos, dar nu mă așteptam să se întâmple chiar așa. Am 58 de kilograme acum”, a mai pus artista.

Schimbare de planuri pentru Theo Rose pe ultima sută de metri înainte să nască

Mai este foarte puțin până când Theo Rose va aduce pe lume un bebeluș, așa că ceasul ticăie. Pe ultima sută de metri artista a luat o decizie radicală cu privire la bebelușul ei.

Așa cum ne-a obișnuit, Theo Rose este extrem de transparentă, spunând lucrurile pe care le crede verde-n față și fără a le împacheta prea mult. Recent a avut o sesine de întrebări și răspunsuri într-un live pe pagina sa de Instagram. Dat fiind că mai este foarte puțin până când ea și Anghel Damian vor deveni părinți, internauții au fost foarte curioși să afle cine îi va ajuta să aibă grijă de bebeluș, mai ales în contextul în care amândoi sunt implicați în extrem de multe proiecte. Aceasta a dezvăluit că au găstit deja soluția pentru aceasta problemă.

„Are cine să mă ajute. Am stabilit că vine o doamnă pe timpul zilei, de luni până vineri, de dimineața, devreme, până seara. Ca să putem să ne mișcăm, dacă avem treabă în oraș. Ceea ce o să fie, că na, v-am zis că încep activitățile. Și mama, care s-a oferit să ne stea la dispoziție în weekenduri, când o să am cântări, să rămână și noaptea. Sau să mă mai odihnesc și eu nopțile și să stea ea.”, a spus Theo Rose, într-un live, pe Instagram.

Întrebată cu cine crede că va semăna micuțul Sasha, Theo Rose a explicat că nu este deloc stresată din acest punct de vedere. De asemenea, aceasta a subliniat că aspectul fizic nu este atât de important și că speră să fie un copil bun și deștept.

„Eu cred că eu și Anghel semănăm foarte bine. Deci, cu oricine ar semăna copilul, sunt foarte relaxată în privința asta. Eu sper doar să fie un copil bun și deștept, să-l ducă capul. Cum arată e mai puțin important acum. Și dacă mă întrebați, sper să nu vrea să cânte.”, a mai spus Theo Rose.

Citește și Dezvăluiri incendiare! Ce fel de relație are Theo Rose cu părinții lui Anghel Damian. „E o tipă foarte interesantă”