Primele imagini de la accidentul de pe Şoseaua Gheorghe Ionescu Sisești

O familie cu doi copii şi un alt adult au fost răniţi, duminică după-amiază, în accidentul care s-a produs în Bucureşti, pe Şoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, şi în care au fost implicate două autoturisme.

25 ian. 2021, 12:20
Primele imagini de la accidentul de pe Şoseaua Gheorghe Ionescu Sisești
Primele imagini de la accidentul de pe Şoseaua Gheorghe Ionescu Sisești

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum şoferul uneia dintre maşinile implicate în accidentul de pe Şoseaua Gheorghe Ionescu Sisești trage de volan şi virează la stânga pentru a evita coleziunea cu un alt autoturism pătruns pe contrasens, al cărui şofer voia să vireze la stânga fără să se asigure.

Şoferul care a încercat să evite coleziunea a pătruns la rândul lui pe contrasens şi a lovit un alt autoturism care circula regulamentat. În urma impactului, mașină a zburat şi s-a izbit de un copac.

„Conducătorul unui autovehicul, femeie în vârsta de 44 de ani care se deplasa pe Şos. Gheorghe Ionescu Sisesti dinspre Şos. Bucureşti-Târgovişte către Str. Ion Ionescu de la Brad, în momentul în care a ajuns în dreptul Str. Câmpiniţa, a efectuat virajul la stânga şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul care circula din sensul opus de mers. În urma impactului, unul dintre cele două autovehicule a ricoşat într-un copac”, a transmis Brigada Rutieră.

Citeşte şi: Accident teribil în Capitală. O maşină a fost făcută praf, după ce a ricoşat într-un copac: Sunt cinci victime – FOTO

În urma accidentului rutier de pe Şoseaua Gheorghe Ionescu Sisești din Bucureşti, au rezultat cinci victime. Este vorba despre doi copii şi doi adulţi aflaţi într-una dintre maşinile implicate şi şoferul celei de-a doua maşin.

Două persoane au rămas încarcerate după impact. Pompierii veniți la fața locului au fost nevoiți să taie plafonul mașinii pentru a-i putea scoate pe pasageri. Mai multe ambulanțe au sosit la fața locului și au preluat victimele. După descarcerare, victimele au fost transportate la spital. Cei doi copii în vârstă de 2 ani, respectiv 5 au fost transportaţi la Spitalul „Grigore Alexandrescu” pentru mai multe investigaţii.

Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi: Bărbat ucis de TIR în Dâmboviţa. Ambulanţa chemată de urgenţă, implicată în accident