Primele imagini de la asasinarea lui Emi Pian. Ultimele clipe din viaţa interlopului

România Tv a obţinut primele imagini de la asasinarea lui Emi Pian. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

23 dec. 2020, 13:05
Primele imagini de la asasinarea lui Emi Pian. Ultimele clipe din viaţa interlopului

Primele imagini de la asasinarea lui Emi Pian.  Crima a avut loc pe 4 august, în cartierul Giuleşti din Capitală. Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost înjunghiat de Richard Emanuel Gheorghe, în urma unui conflict verbal care s-a încheiat tragic.

Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere.Pe baza acestor imagini sunt cercetati pentru tentativa de omor fratii lui Emi Pian, care au încercat să-l răzbune pe interlop.

În locuința în care a fost ucis Emi Pian fusese organizată o partidă ilegală de barbut la care au participat mai mulți interlopi din București.

Citeşte şi Nicolae Duduianu avea Covid-19. Tatăl lui Emi Pian a murit infectat cu virusul ucigaş

Primele imagini de la asasinarea lui Emi Pian. Soţia interlopului crede că acesta a fost omorât „la comandă”

Soţia interlopului Florin Mototolea, zis Emi Pian, crede în continuare că uciderea liderului clanului Duduianu a fost premeditată.

Citeşte şi Melodia de jale compusă de Florin Salam în memoria lui Emi Pian: „Nu plânge, Cristina!”

Ultimele clipe din viata lui Emi Pian

„Emi era ca un ghimpe pentru mulți”, mărturieşte văduva interlopului înjunghiat mortal în noaptea de 4 august.

“De ce am ieșit să vorbesc? Pentru că mă doare inima, mă doare sufletul, am trei programe pe zi. Plâng dimineață, plâng la prânz și plâng seara. Și nu plâng, urlu! (…)

Nu se poate așa ceva! Totul a fost planificat, nu a mai acceptat nimic din partea lui Emi, la ce mod, la caterincă, la glume. Nu îl acceptau acolo pentru că erau jocurile lor, ei acolo își făceau bani mulți și Emi pentru ei era un ghimpe. La ei în familie au mai fost arestați pentru crimă”, spune văduva lui Pian, conform Gândul.