Primele măsuri după tragedia din Herăstrău: PANOURI de AVERTIZARE după ce un tânăr s-a electrocutat

Autorităţile au luat primele măsuri după tragedia din parcul Herăstrău din Capitală. Mai multe panouri de avertizare au fost amplasate după cazul băiatului de 16 ani electrocutat pe pasarelă. Locul în care s-a petrecut tragedia este acum înţesat de mesaje care avertizează asupra pericolului de electrocutare. Adolescentul se află în stare gravă, intubat, la spitalul Grigore Alexandrescu, informează România TV.

13 mart. 2017, 07:38
Primele măsuri după tragedia din Herăstrău: PANOURI de AVERTIZARE după ce un tânăr s-a electrocutat

Tânărul s-a urcat marţi pe podul de cale ferată din parcul Herăstrău pentru a-şi face un selfie. Când s-a apropiat de cablurile prin care trec 27.000 de volţi, el a fost electrocutat. Imediat după tragedie au apărut plăcuţele de avertizare.

Citeşte şi CINE administrează pasarela pe care un adolescent de 16 ani s-a electrocutat marţi, în Parcul Herăstrău

„Acum, de câteva zile (am văzut plăcuţele n.r.)! Măgari! Tâmpiţi! Deci anul trecut sau acum doi ani iar… un tânăr s-a suit, s-a electrocutat, a căzut, a murit. N-au pus nimic! Acum au pus-o! Deci a trebuit să moară încă unul ca să pună o plăcuţă”, a spus un trecător.

Tânărul este internat în stare gravă la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, este ventilat mecanic, iar medicii îi dau şanse minime de supravieţuire.

Citeşte şi Incident GRAV în Capitală. Un adolescent, ELECTROCUTAT în Parcul Herăstrău