Primele meciuri ale lui Guardiola la Bayern: Victorii cu 15-1 şi 9-1 VIDEO

Bayern Munchen a marcat 24 de goluri în primele două partide de verificare sub comanda lui Pep Guardiola. Următoarea partidă a bavarezilor este programată vineri 5 iulie, la Paulaner Cup, la Trentino.

01 iul. 2013, 12:17
Primele meciuri ale lui Guardiola la Bayern: Victorii cu 15-1 şi 9-1 VIDEO

Campioana europei, Bayern Munchen, a disputat în weekend primele partide de verificare sub comanda noului său antrenor, Pep Guardiola. Sezonul de pregătire a început cu tradiţionalul Dream Game anual contra celor din Fan Club-ul Wildenau, dar profesioniştii lui Bayern n-au avut deloc milă şi au realizat un adevărat festival de goluri, impunându-se cu 15-1. Au fost folosiţi mai mulţi jucători de la echipa a doua, dovadă că golurile cele mai multe le-au reuşit Patrick Weihrauch (4) şi Julian Green (3). Dintre cei care au câştigat Liga Campionilor, Ribery a marcat cele mai multe goluri, două.

Duminică, într-un meci prilejuit de aniversarea a 125 de ani de la înfiinţarea clubului TSV Regen, Bayern Munchen s-a impus cu scorul de 9-1 în faţa acestei formaţii. Julian Green a reuşit un hattrick, restul golurilor fiind marcate de Patrick Weihrauch (2), Thomas Müller, Emre Can, Alessandro Schöpf şi Toni Kroos.

Rezumatul primului meci al lui Bayern, cu Pep Guardiola pe banca tehnică