Primele reacții ale Ilincăi Vandici după zvonurile divorțului. Ce a făcut de fapt Alex Neacșu

În ultimele zile au circulat nenumărate zvonuri despre Ilinca Vandici și faptul că aceasta ar fi divorțat de Alex Neacșu. Vedeta a avut și prima reacție pe acest subiect, iar atitudinea ei a fost total șocantă.

19 apr. 2023, 08:48

Presa a vuit zilele trecute despre ceea ce ar putea fi divorțul anului. Se zvonește că Ilinca Vandici și Alex Neacșu și-ar fi spus adio. Acesta și-ar fi făcut deja bagajele și ar fi plecat din căminul conjugal.Mai mult, Andrei Neacșu este acuzat că ar face deja avansuri altor domnișoare pe internet. Depărțirea dintre cei doi ar fi avut loc în urmă cu o lună.

Citește și: Cu cine s-a iubit Ilinca Vandici înainte de Andrei Neacșu. Ciprian Marica, Cătălin Ţîră şi Alin Cocoş, printre numele grele de pe listă

Se pare că acum avem și prima reacție a Ilincăi Vandici, care încearcă să dezmintă zvonurile apărute în presă. Vedeta Kanal D2 a postat pe Instagram un clip video care ar demonstra că cei doi formează încă un cuplu și, mai mult, au o familie fericită. O parte din zvonuri porniseră tocmai de la faptul că, de mai multă vreme, aceasta nu mai postase fotografii sau clipuri alături de soțul ei. Fanii ajunseseră să o întrebe constant pe vedetă de ce nu este însoțită de soțul ei la evenimentele mondene la care participă.

Clipul postat de Ilinca Vandici, care încearcă să contrazică zvonurile legate de divorț, îi arată pe cei trei, care par o familie cât se poate de fericită. Prezentatoarea a filmat momentele în care se distrează alături de Andrei Neacșu și fiul lor. Micuțul se află într-un cărucior, iar tatăl lui îl plimbă prin curte.

Ce a mai postat Ilinca Vandici pe internet

Instagram-ul Ilincăi Vandici a fost plin de postări care transmiteau mesaje puternice despre iubire, în ultima perioadă. Toata acestea se refereau la încercările cu care vedeta Kanal D2 a trebuit să se lupte.

„Am avut în ultimii ani tot felul de încercări în această perioadă… Tot felul de stări, întrebări, introspecții care mi-au creat o stare de ușoară melancolie și dorința de a mă dezvolta și mai mult, de a învăța și de a evolua. Cred că sunt binevenite astfel de momente în zbuciumul vieții cotidiene… Poate din când în când, e bine să închidem ochii și să visăm măcar pentru o secundă!?’.

Un alt mesaj postat de Ilinca Vandici pe Instagram: „Sufletul este indestructibil și activitatea sa continuă în eternitate. Este asemeni soarelui, care, pentru ochii noștri, pare să apună pe înserate, dar care, în realitate, merge numai să își difuzeze lumina în altă parte!’.

Cu mai mult timp în urmă, Ilinca Vandici povestea în cadrul unui podcast că ar ierta orice greșeală a soțului ei.

„Îl respect foarte mult, el mă respectă foarte mult. De asta noi suntem împreună. Avem o relație frumoasă, o relație deschisă, bazată pe multă comunicare și înțelegere. Zic și de tolerată pentru că el este într-un fel, eu sunt într-un fel, amândoi suntem puternici. Dacă el nu era suficient de puternic încât eu să-l respect pe el, niciodată nu puteam să facem echipa asta, nu exista asta niciodată. Eu în momentul în care îl respect, îl accept n-am niciodată cum să îi tai… n-am cum. Îl las să fie bărbat. Nu-l trimit la cumpărături, nu-l pun să schimbe scutecul copilului, nu-l pun să se dea cu rolele în parc. Bărbatul e bărbat. Bărbatul trebuie să fie șmecher. Dacă are și el momentele lui cu copilul, e treaba lor, o să le aibă și de acum înainte, pentru că el o să-l ducă la femei, nu o să-l duc eu. Bărbatul trebuie să fie stâlpul. I-aș ierta absolut orice. Consider că iubirea noastră și familia noastră e mai presus decât o fufă, două, trei care vin, pleacă. Stau pentru 10-15 și au plecat’, a mărturisit Ilinca Vandici, în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

Citește și: O nouă despărțire șochează showbiz-ul românesc. Ilinca Vandici i-ar fi spus adio lui Andrei Neacșu și ar fi plecat de acasă