Primele tensiuni între Theo Rose şi Anghel Damian. „M-am supărat pe el, mă usuc de nervi!”

Theo Rose a dezvăluit că recent a existat o mică tensiune între ea și iubitul ei, Anghel Damian, din cauza unei scene pe care a trebuit să o interpreteze în serialul "Clanul". Mai exact, artista a fost nevoită să interpreteze momentul în care personajul ei, Vera Maximilian, a trebuit să-l omoare pe Mișu, rol interpretat de Vladimir Drăghia. Această situație a determinat-o pe Theo Rose să se simtă puțin supărată pe Anghel Damian, regizorul proiectului, pentru că i-a dat ei această sarcină.

27 feb. 2024, 21:48
Primele tensiuni între Theo Rose şi Anghel Damian. „M-am supărat pe el, mă usuc de nervi!”
Primele tensiuni între Theo Rose şi Anghel Damian. "M-am supărat pe el, mă usuc de nervi!"

Primele tensiuni între Theo Rose şi Anghel Damian. Deși a menționat că această supărare a fost mai mult o glumă, Theo Rose a subliniat că preferă să nu citească întregul scenariu, ci doar părțile care îi revin, astfel încât să poată urmări serialul la televizor și să se bucure de suspans. Ea a povestit că punând întrebări despre scenariu, încearcă să obțină informații despre evoluția poveștii, dar se confruntă cu frustrarea de a nu primi întotdeauna răspunsuri clare.

„Clanul e lider de audiență. Ce treabă bună! Îmi pare rău că tocmai Vera l-a omorât pe Mișu. M-am supărat nițel pe Anghel că mi-a dat mie de făcut treaba asta. Chiar! Ar fi tare să vă povestesc odată care e dinamica noastră în raport cu serialul. Că eu nu citesc scenariul. Citesc doar părțile mele și asta ca să ma pot bucura de suspans atunci când urmăresc la TV. Și pun întrebări ca tot omul. Nimic nu-mi zice. Mă usuc de nervi”, a scris Theo Rose pe rețelele sociale.

Citeşte şi: Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Colivă cu foiţă de aur, flori albe şi 100 de pachete cu icre de sturion şi Salam de Sibiu date de pomană

În altă ordine de idei, Lia Bugnar a oferit informații despre colaborarea cu Anghel Damian la serialul „Clanul”, după despărțirea lor. Ea a descris modul în care lucrează împreună cu fostul ei iubit la realizarea scenariilor și a dezvăluit că, în ciuda separării lor personale, cei doi rămân profesioniști și eficienți în activitatea lor comună. Lia Bugnar a subliniat că relația lor în ceea ce privește munca este una productivă, iar colaborarea lor se reflectă în calitatea proiectelor în care sunt implicați.

„Ca să nu fim hoți, ideile nu sunt doar ale mele, sunt și ale lui Anghel Damian. El face un soi de schemă, după vine, o discutăm împreună, după care eu transform aceste lucruri în ce spun actorii, în ce se întâmplă. El face un fel de schelete inițial, pe care îl mai negociem împreună, deci primele idei ar fi ale lui. Mai nou, cam împreună le facem (…) Dacă suntem ordonați și harnici, eu cu Anghel, haide să punem cam 3-4 zile pe episod. Atunci ar veni vreo 50 de zile pentru un sezon.

Uneori scriu prin avioane, prin mașini care mă duc la spectacole, lumea vorbește în jurul meu, iar eu scriu. Sunt momente în care nu poți să faci numai asta, că totuși viețile noastre artistice cuprind și alte lucruri, cel puțin a mea are mult teatru, dar până acum nu s-a întâmplat niciodată să nu respect deadline-ul, ne-am descurcat.

Eu cu Anghel am lucrat foarte mult și în teatru împreună și zici că suntem o sectă, eu cred foarte tare în textul pe care-l fac acasă și dacă actorul este extraordinar de inspirat și improvizează ceva la cadru, e minunat, aia va rămâne, dar el nu vine la cadru în ideea ca lasă că văd eu ce fac, pentru că iese ceva murdar. De multe ori, eu stau acasă, scriu fraza bună, după care o stric, scriu și cu vocalele respective, eu nu scriu „de”, scriu „dă”, le dau și pronunția. Eu m-am obișnuit, a fost o provocare în plus pentru actori”, a spus Lia Bugnar pentru Spectacola.

Citeşte şi: Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două fetiţe: „Dumnezeu e sus și vede!”