Mihaela Rădulescu, bătută constant în copilărie: „Credeau că asta face parte din dresaj”

Mihaela Rădulescu a dezvăluit în cadrul unui interviu drama prin care a trecut și faptul că era bătută constat. Fosta prezentatoare PRO TV a trecut prin clipe de coșmar în copilărie pe care nu le poate uita. De ce era bătută constat bruneta?

RomaniaTV.net
24 apr. 2020, 08:50

Mihaela Rădulescu este considerată una dintre cele mai puternice femei din showbiz-ul autohton, dar cu toate acestea, nu mulți sunt cei care știu câte a pătimit în copilărie. „Diva de Monaco” a vorbit deschis despre traumele din tinerețe, cât și despre vina pe care o poartă părinții săi.

Chiar daca își amintește cu plăcere, în general, de perioada copilăriei, anumite răni nu s-au putut cicatriza și o urmăresc până și în ziua de astăzi pe Mihaela Rădulescu. Fosta prezentatoare tv a dezvăluit că antrenorii săi de gimnastică ritmică îi aplicau mai multe corecții, în timpul antrenamentelor, pentru a o motiva să execute mai bine mișcările.

ŞOC în SHOWBIZ! Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner, despărţiţi! Primele semne ale RUPTURII

Vedeta a fost dată la orele de gimnastică ritmică de la vârsta de cinci ani de către părinții săi și o bună bucată de timp a avut-o ca antrenoare pe Georgeta Donici, care a avut numai cuvinte de laudă despre Mihaela. „A început să facă gimnastică încă de la cinci ani. O luam de mână și o duceam la sală, la antrenamente, eu fiind vecină de bloc cu familia ei. A continuat să facă gimnastică de performanță până în clasa a XI-a, când a întrerupt antrenamentele pentru a învața pentru bacalaureat și facultate”, a declarat Georgeta Donici, în urmă cu ceva timp pentru o emisiune TV.

Cu toate că antrenoarea a ridicat-o pe un piedestal, Mihaela Rădulescu încă este marcată de bătăile pe care le primea pentru a se autodepăși, dat fiind că era talentată și perseverentă în sport. Și chiar dacă ar fi putut sa își acuze antrenorii, toată vina a pus-o în cârca părinților săi despre care a spus că nu ar fi trebuit să permită ca fiica lor să fie agresată în vreun fel.

„Dacă le fac o vină părinților mei e că au acceptat să le fie bătut copilul, crezând că asta face parte din dresaj”, a povestit Mihaela Radulescu, în cadrul unui interviu pentru TVR.