Primul deces provocat de COVID 19 în Parlamentul European. Un italian de 40 de ani de la serviciul informatic a murit

Un angajat al Parlamentului European, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a murit după ce a contractat noul tip de coronavirus, acesta fiind primul deces din cauza pandemiei din cadrul instituţiilor europene, au anunţat luni surse concordante.

RomaniaTV.net
23 mart. 2020, 15:12
Primul deces provocat de COVID 19 în Parlamentul European. Un italian de 40 de ani de la serviciul informatic a murit

„Parlamentul European confirmă, cu regret, un deces în rândul „personalului său extern”, cauzat, potrivit informaţiilor actuale, de coronavirus”, a anunţat o purtătoare de cuvânt a instituţiei Parlamentului European, informează Agerpres.

Potrivit unei surse parlamentare, este vorba de un italian care lucra în cadrul serviciului informatic al Parlamentului European.

Mai mulţi membri ai Comisiei, Consiliului şi Parlamentului UE, care au mii de angajaţi la Bruxelles, au fost contaminaţi cu noul tip de coronavirus, printre aceştia numărându-se şi negociatorul-şef al UE pentru Brexit, Michel Barnier, aflat în carantină.

Citeşte şi: Anunţul sumbru al unui CEO american: „Capitalismul nu funcţionează dacă închidem tot 18 luni! America, aşa cum o ştim, se va sfârşi!”