Primul interviu al impresarului BĂTĂUŞ, după scandalul cu Alexandra Stan

Marcel Prodan a dispărut din viaţa publică după scandalul cu Alexandra Stan. Toată lumea a spus că s-a ascuns şi în ultima vreme a fost văzut tot mai des în compania fostei sale soţii. El a acordat jurnaliştilor de la Libertatea primul interviu după bătaia administrată Alexandrei Stan.

RomaniaTV.net
20 iul. 2013, 08:40
Primul interviu al impresarului BĂTĂUŞ, după scandalul cu Alexandra Stan

După perioada tulbure prin care a trecut, Marcel Prodan a decis să se dedice mai mult fiului său, Eddie, în vârstă de trei ani şi opt luni, despre care spune că este „un figurant” şi că „face ce vrea din el”. Dacă în ultima vreme a fost în centrul atenţiei din cauza laturii sale violente, fostul impresar al Alexandrei Stan pare un cu tot om atunci când vorbeşte de băieţelul său. „E înnebunit după apă, îi place să se bălăcească”. Dar cum prea multă bălăceală strică, iar micuţul a fost răcit şi a avut temperatură, a primit interdicţie, pentru o vreme, la a intra în apă.

Prodan a dezvăluit că puştiul său pare să fie deja foarte pasionat de muzică şi că are chiar şi o chitară la studioul tatăului său. „Îi place muzica, dar nu vreau să-l împing eu spre asta. Dacă o să vrea să cânte, o să o facă, eu o să-l sprijin”, a precizat impresarul constănţean, care a refuzat, însă, să discute despre conflictul cu Alexandra Stan.