Primul lucru pe care l-a făcut Flavius Nedelea după despărțirea de Anamaria Prodan. Unde a fost surprins afaceristul

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au anunțat, în urmă cu câteva zile, că s-au despărțit, după ce au stat împreună doar o lună.

22 mai 2023, 18:42
Primul lucru pe care l-a făcut Flavius Nedelea după despărțirea de Anamaria Prodan. Unde a fost surprins afaceristul
Ce s-a întâmplat, de fapt, între Anamaria Prodan și Flavius Nedelea. Ce l-a deranjat cel mai tare pe afacerist

Cu toate acestea, Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au rămas în relații foarte bune și nu au să-și reproșeze nimic, după cum chiar ei au mărturisit.

La scurt timp după despărțirea de Anamaria Prodan, Flavius Nedelea a părăsit România. Impresara își petrece această perioadă de după despărțire ieșind în oraș cu prieteni vechi, în timp ce Flavius Nedelea și-a luat vacanță. Milionarul a postat mai multe fotografii pe Social Media din stațiunea Menton, una dintre cele mai populare de pe Coasta de Azur.

Citește și Laurențiu Reghecampf și-a sters tatuajul cu numele Anamariei Prodan. Ce apare acum pe mâna antrenorului

După despărțire, atât Anamaria Prodan, cât și Flavius au vorbit foarte frumos unul despre celălalt și au spus că vor rămâne prieteni.

„Flavius este un om minunat. Este un romantic desăvârșit, un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face să se simtă icoana vieții lui. Călătoria noastră prin viața în doi a luat sfârțit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți. Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din univers. Ești un exemplu demn de urmat, ca bărbat și ca om. Sunt mândră de tine și de tot ce ai realizat în viața asta. Am să te prețuiesc ca prieten drag forever”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

De ce s-au despărțit, de fapt, Anamaria Prodan și Flavius Nedelea

Se pare că presiunea mediatică creată în jurul relației l-ar fi deranjat pe afacerist, scrie Click!, care susţine că surse din preajma cuplului au lăsat să se înțeleagă că Flavius Nedelea ar fi fost depășit de amploarea pe care această relație ar fi luat-o în presă.

Citește și Cum s-a fotografiat Anamaria Prodan cu Cătălin Botezatu, la o zi după despărţirea de Flavius

Deși a mai avut relații și cu alte femei celebre din show-biz (printre care Laurette Attindehou), afaceristul a clacat: „Era foarte multă agitație în jurul lor. Prea multă lume, prea multă publicitate, paparazzi, toate dintr-o dată pe capul lui. El se cam ferea să apară, nu era genul! Ea a încercat să-l ferească cât a putut!”.