Primul lucru pe care l-a făcut Gică Popescu, după ieşirea din închisoare

Gică Popescu a primit duminica trecută o permisiune de o săptămâna, de la penitenciarul Rahova, pentru a merge acasă, la familie.

23 feb. 2015, 09:47
Primul lucru pe care l-a făcut Gică Popescu, după ieşirea din închisoare

Gică Popescu a fost condamnat în martie 2014 la trei ani de închisoare, în Dosarul Transferurilor, iar după numai două luni tatăl său, Constantin Popescu, s-a stins din viaţă în urma unui infarct. El a primit atunci o învoire de două zile, pentru a participa la înmormântare, însă de atunci nu a putut fi prezent la nicio pomană, însă a ţinut morţiş că toate datinile să fie respectate cu sfinţenie.

Duminica trecută, Gică Popescu a primit permisiunea de a ieşi din închisoare pentru o săptămână şi, potrivit cancan.ro, primul lucru pe care l-a făcut a fost să meargă la Călăraşi, la mormântul tatălui său.

Citeşte şi Gică Popescu se chinuie în zadar să-şi vândă vila din Mallorca. Preţul proprietăţii a scăzut la jumătate

A mers la cimitir la tatăl său, cu un braţ plin de flori. A plâns, s-a rugat. Încă se simte vinovat, crede că părintele lui a făcut infarct pentru că el a ajuns la închisoare. A dat mai apoi de pomană tuturor şi a adunat hainele bătrânului din şifonier. Nu toate, doar o parte dintre ele. Le-a dat de pomană prietenilor lui Constantin Popescu. Aşa a simţit el. Gică l-a iubit enorm pe tatăl lui, ei au fost cei mai buni prieteni„, a declarat un apropiat al familiei, pentru cancan.ro.

După vizită la Călăraşi, Gică Popescu s-a întors la casă din Bucureşti, unde a petrecut tot timpul alături de soţie, copii, dar şi mama.

Citeşte şi Gică Popescu ar putea fi eliberat în toamnă