Motivul pentru care Daniela Condurache nu are copii: „Într-un fel regret”

Motivul pentru care Daniela Condurache nu are copii. Artista se află pe scenă și cântă publicului de mai bine de 30 de ani, și nu doar piesele au reușit să intre la inimile fanilor, ci și zâmbetul ei contagios.

20 dec. 2022, 13:57
Motivul pentru care Daniela Condurache nu are copii: „Într-un fel regret”
Motivul pentru care Daniela Condurache nu are copii

Motivul pentru care Daniela Condurache nu are copii. Cântăreața de muzică populară este apreciată peste tot grație talentului, a fost aplaudată pe marile scene și asta a făcut-o să fie o artistă împlinită.

Citește și: Un celebru cântăreț de muzică populară s-a călugărit. Are doar 25 de ani: „Acolo simte că e acasă”

Motivul pentru care Daniela Condurache nu are copii

Deși este împlinită din punct de vedere profesional, Daniela Condurache are un mare regret pe plan personal și anume că nu a reușit să facă măcar un copil. Căsătorită de 16 ani, marea artistă n-a cunoscut bucuria de a fi mamă, iar motivul a fost că s-a focusat pe carieră, iar timpul a trecut.

Nu am făcut pentru că am fost prea mult plecată pe drumuri şi, când a fost vremea, am spus că anul acesta mai scot un album, anul următor mai înregistrez ceva. Era extrem de greu. Trimiteam la comisie 15-20 de cântece şi erau alese numai trei. Nu ca astăzi, când plătește oricine şi se vede la televizor. Treceam prin selecții severe. Am multe regrete, pentru că în carieră a trebuit să fac extrem de multe sacrificii şi nu spun că n-aș investi tot atât, dar mi-am neglijat de foarte multe ori familia.

Mi-am dorit enorm să fiu pe scenă şi oamenilor să le placă ceea ce cânt, dar mi-aș fi acordat şi o parte din timp pentru familie şi, de ce nu, pentru copii. Într-un fel regret că n-am copii, dar am vreo 16 fini şi îi iubesc extrem de mult.”, a spus Daniela Condurache, într-un interviu mai vechi pentru taifasuri.ro.